Antena Meniu Search
x

Topul infracţionalităţii în Anglia e condus de români!

România este iar în centrul unui scandal uriaş. În Anglia conducem în topul infracţionalităţii. Statistica poliţiei britanice spune că din 1.000 de români ajunşi în Londra, 183 sunt arestaţi!

Aproximativ 800 de persoane din Europa de Est au fost arestate la Londra doar luna trecută, potrivit cifrelor oficiale ale poliţiei britanice, informează DailyMail. 

Majoritatea persoanelor a fost arestată pentru fraude la bancomate, care au adus un prejudiciu de 40 de milioane de lire doar în primele şase luni ale lui 2013.

Poliţia susţine că la fiecare 1.000 de români ajunşi în Londra, 183 dintre ei ajung după gratii! O statistică îngrozitoare care aduce încă o pată neagră României.

Statistica e cu atât mai ruşinoasă cu cât din 1.000 de englezi, doar 26 ajung la închisoare. Topul infracţionalităţii în Marea Britanie este condus de români! Mai mult de 11% din totalul infractorilor de naţionalitate străină sunt din ţara noastră.

Englezii notează că românii sunt primii în acest top ruşinos, deşi au un procent mic de rezidenţi. Imediat în spatele lor vin cei din Polonia, Lituania, India şi Nigeria. Celelalte cinci ţări din top sunt Irlanda, Portugalia, Pakistan, Jamaica şi Somalia.

Foto: DailyMail

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri externe » Topul infracţionalităţii în Anglia e condus de români!