Antena Meniu Search
x

Video Tradiție de iarnă în UK, dusă mai departe an de an. Sute de londonezi au sărbătorit Crăciunul în apele reci ale unui lac

În prima zi de Crăciun, londonezii au sărbătorit printr-o baie rece în lac. Sute de oameni s-au adunat, duminică, pentru tradiția anuală de a înota 90 de metri. Persoane de toate vârstele nu au ținut cont de frigul de afară și s-au aventurat în apa înghețată a lacului. Apa avea doar 4 grade Celsius, însă acest lucru nu i-a împiedicat pe curajoși să se arunce în lac. Londonezii, prezenți duminică, la Lacul Serpentine, s-au distrat pe cinste și au respectat tradiția. 

de Redactia Observator

la 26.12.2022, 09:10

Vezi și

Londonezii au sărbătorit Crăciunul printr-o... baie rece în lac! Sute de oameni, de toate vârstele, s-au adunat ieri la Lacul Serpentine pentru tradiţia anuală de a înota 90 de metri. Deşi apa avea doar patru grade Celsius, asta nu i-a împiedicat pe curajoşi să se arunce în apele reci ale lacului.

Îmbrăcaţi numai în costume de baie, accesorizate însă cu diferite elemente vestimentare de Crăciun, londonezii s-au întrecut pentru primul loc. Primul concurs de acest fel a fost ţinut în 1864, iar, de atunci, numărul participanţilor a crescut de la an la an. Distracția a fost pe măsură, iar oamenii au respectat tradiția, ca în fiecare an. Aceștia au avut parte de un Crăciun special, așa cum rar mai vezi. Imaginile cu ei au fost apreciate de foarte multă lume și au făcut înconjurul lumii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Tradiție de iarnă în UK, dusă mai departe an de an. Sute de londonezi au sărbătorit Crăciunul în apele reci ale unui lac