Antena Meniu Search
x

Tradiţii de Crăciun în întreaga lume!

Există locuri în lume în care doar bradul împodobit pe nisipul fierbinte aminteşte că e Crăciunul. Iar o vacanţă tropicală e pe gustul multor turişti.

Vezi și

Există locuri în lume în care doar bradul împodobit pe nisipul fierbinte aminteşte că e Crăciunul. Iar o vacanţă tropicală e pe gustul multor turişti. Îşi încep ziua cu o baie în ocean şi căciulile de Moş doar pentru a se proteja de soare.

La 25 de grade în aer, pe plaja Bondi, din Australia, doar căciulile tematice şi urechile de ren purtate de turişti şi localnici trimit cu gândul la Crăciun. Pentru aceşti britanici sunt cele mai fierbinţi sărbători de iarnă din câte au trăit până acum. 

Căciulile de Moş Crăciun au fost asortate cu costume de baie minimaliste şi peste Ocean, în Florida. Pe plăcile de surf, peste 800 de moşi acrobaţi au strâns, aici, 35 de mii de dolari pentru copiii bolnavi de cancer. 

În acest timp, în Virginia, pe o pereche de schiuri nautice, bărbosul, încurajat de sute de oameni, încerca să salveze magia sărbătorii de Grinch. 

În Marea Britanie, ca şi în Germania, localnicii nu doar au privit ci au şi încercat apa.

Tradiţia băii din prima zi de Crăciun este împământenită aici de zeci de ani şi cere antrenament asiduu. 12 luni se pregătesc oamenii pentru tradiţia care, spun ei, e sănătate curată.

La parcul acvatic din Harbin, China, atmosfera de sărbătoare a fost adusă de opt pinguini. Ţanţoşe, în pelerinele lor alb cu roşu, păsările s-au plimbat prin faţa vizitatorilor veniţi special să le admire. Năzdrăvane, unele au încercat chiar să sară gardul de zăpadă, care le despărţea de oameni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » Tradiţii de Crăciun în întreaga lume!