Antena Meniu Search
x

Galerie foto Trei români, între care un bebeluș de doar 8 luni, morți pe o autostradă din Franța, în seara de Ajun. Imagini de coșmar lângă Herbécourt

Trei români și-au găsit sfârșitul într-un accident înfiorător, în seara de Ajun. Printre ei, un bebeluș de nici un an de zile. Un carambol teribil cu trei mașini, pe o autostradă din Franța, care a dus la un deznodământ tragic.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 27.12.2022, 18:00

Nenorocirea s-a produs în seara de 24 decembrie, pe autostrada A1 din Franța.

În jurul orei 20.00, trei mașini care circulau pe direcția Lille-Paris s-au ciocnit în apropiere de Herbécourt, impactul fiind unul devastator. 

Accident pe autostrada A1 din Franța. Trei români, inclusiv un bebeluș de 8 luni, au murit pe loc

În mașina înmatriculată în România se aflau 5 cetățeni români, iar trei dintre ele, printre care și un bebeluș de numai 8 luni, au murit pe loc. Celelalte două au fost rănite, conform publicației franceze Courrier Picard. În al doilea vehicul au fost rănite două persoane, iar în cel de-al treilea, un monovolum, erau șapte oameni, de asemenea răniți. 

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La locul accidentului au intervenit echipaje din tot estul departamentului Somme (Péronne, Moislains, Rosières-en-Santerre, Roye, Ham, Bray-sur-Somme, Bapaume, în Pas-de-Calais), trei echipaje SAMU (serviciul medical de urgență din Franța), personal din Amiens și Péronne.

Poliția franceză cercetează cauzele tragediei

France Bleu scrie că toți cei 11 rănți au fost transportați la spitale din Péronne, Montdidier și Amiens.

"A fost destul de complicat să intervenim. A fost greu de discutat cu diversele persoane implicate. Erau români, belgieni, chiar și persoane cu origini congoleze și senegaleze", a declarat locotenent-colonelul Stéphane Dajcic, de la Serviciul Departamental de Pompieri Somme.

La această oră, motivele accidentului sunt încă necunoscute. Polițștii francezi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele care au dus la producerea tragediei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Trei români, între care un bebeluș de doar 8 luni, morți pe o autostradă din Franța, în seara de Ajun. Imagini de coșmar lângă Herbécourt