Antena Meniu Search
x

Video Coșmarul unei românce din Spania. Mirela a fost băgată la închisoare, după ce polițiștii au confundat-o cu o evadată. "Credeam că nu o să mai ies de acolo"

Clipe de coşmar pentru o româncă stabilită în Spania. Femeia a petrecut șase zile în închisoare din cauza unei erori judiciare. Poliţia a confundat-o cu o altă persoană, căutată pentru o evadare din închisoare şi a arestat-o. După ce şi-a dovedit nevinovăţia, femeia a depus o plângere la Ministerul Justiției, pentru a primi despăgubiri.

de Redactia Observator

la 27.12.2022, 08:57

Vezi și

Întâmplarea a avut loc la mijlocul lunii august. Românca de 38 de ani, care trăiește în Spania de peste două decenii, s-a prezentat la sediul Gărzii Civile din Almuniecar, pentru a face o plângere, după ce i-a fost furată motocicleta. Acolo, însă, a început coşmarul vieţii ei: poliţia a confundat-o cu o altă persoană, căutată pentru o evadare din închisoare şi au arestat-o.

Mirela Stoian: Au trimis un echipaj şi mi-au spus că sunt arestată. Atunci le-am zis: "Poftim? Dar eu am venit să reclam furtul unei motociclete".

Mirela a fost închisă într-un penitenciar din Granada

Au urmat 6 zile traumatizante, care au părut o viaţă de om. Închisă într-un penitenciar din Granada, românca a cerut ajutorul mai multor avocați. Unul din ei a verificat amănunțit documentele poliţiei şi a reuşit să dovedească eroarea judiciară. 

Pe acelaşi subiect

Mirela Stoian: Mă simt foarte rău. Mă gândeam că nu voi mai ieşi niciodată de acolo. Odată ce ajungi la închisoare, e foarte greu să ieşi. 

Românca nu a reușit să treacă peste clipele de groază, când a fost arestată pe nedrept

După mai multe demersuri şi chiar după intervenţia directorului închisorii situația româncei a fost rezolvată. Avocata româncei a cerut despăgubiri în numele clientei sale, de la Ministerul Justiției. 

Avocata româncei: Judecătorul din Palma de Mallorca și-a cerut scuze și a pus totul pe seama unei erori de calculator.

Românca lucrează ca bucătăreasă într-un bar de pe coasta Granadei şi a declarat că nici acum, la 6 luni distanţă, nu a reuşit să treacă peste clipele de groază din vară, când a fost arestată pe nedrept.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Coșmarul unei românce din Spania. Mirela a fost băgată la închisoare, după ce polițiștii au confundat-o cu o evadată. "Credeam că nu o să mai ies de acolo"