Antena Meniu Search
x

"Triunghiul de Aur" al drogurilor. Zeci de traficanţi din trei ţări vecine, prinşi de poliţie, riscă să fie condamnaţi la moarte în Indonezia

Zeci de persoane au fost arestate în cadrul unei ample operațiuni antidrog coordonate de poliția indoneziană. Este vorba despre persoane legate de grupările locale de traficanți care riscă pedeapsa cu moartea, conform legilor din Indonezia.

de Redactia Observator

la 13.09.2023, 12:02

Zeci de traficanţi de droguri, prinşi de poliţie în Indonezia - Profimedia

Poliția indoneziană, în colaborare cu autoritățile thailandeze și malaeziene, a arestat săptămâna aceasta 39 de persoane legate de o grupare infracțională care a adunat milioane de dolari din traficul cu droguri, a spus un înalt oficial al poliției, potrivit Reuters.

Riscă pedeapsa cu moartea

Suspecții, arestați în cele trei țări, sunt legați de o grupare care transportă metamfetamina din „Triunghiul de Aur” format din Myanmar, Thailanda și Laos, relatează Mediafax.

Poliția a spus că suspecții arestați în Indonezia riscă pedeapsa cu moartea deoarece țara are una dintre cele mai dure legi antidrog din lume.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » "Triunghiul de Aur" al drogurilor. Zeci de traficanţi din trei ţări vecine, prinşi de poliţie, riscă să fie condamnaţi la moarte în Indonezia