Antena Meniu Search
x

Video Ofiţer antidrog, reţinut de DIICOT, după ce ar fi protejat un traficant de droguri. L-ar fi anunțat mereu când numele îi apărea în anchetă

Cutremur în Brigada de Combatere a Crimei Organizate din Bucureşti. Unul din ofiţerii antidrog a fost reţinut pentru că ar fi protejat traficanţii de droguri.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 10.05.2023, 08:10

Vezi și

Polițistul a fost reținut pentru 24 de ore de procurorii DIICOT. Ofițerul de la Crimă Organizată este acuzat că ar fi protejat un traficant de droguri și că l-ar fi anunțat de fiecare dată când numele acestuia ar fi apărut într-o anchetă aflată în desfășurare.

Încă nu este clar ce avea de câștigat din această strategie, însă potrivit unor surse apela la această tactică pentru a înregistra rezultate cât mai bune în investigațiile pe care le derula. Ofițerul ar fi fost denunțat chiar de unul dintre inculpații pe care îi cerceta în trecut și ar fi fost reținut chiar într-o unitate de parchet.

Agenții DGA l-au urmărit timp de mai multe luni și a fost dus seara trecută în fața unei instanțe cu propunere e arestare preventivă.      

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Ofiţer antidrog, reţinut de DIICOT, după ce ar fi protejat un traficant de droguri. L-ar fi anunțat mereu când numele îi apărea în anchetă