Antena Meniu Search
x

Video Trump face economiile europene să tremure. Taxă de 100% pe fiecare maşină nouă care intră în SUA: "Dacă nu câştig alegerile, va fi baie de sânge pentru țară"

Donald Trump face din nou economiile europene să tremure. Preşedintele american a ameninţat că va impune tarife uriaşe pentru fiecare maşină care intră în Statele Unite, în caz că va fi reales preşedinte.

de Redactia Observator

la 17.03.2024, 14:12

Vezi și

De altfel, în primul lui mandat, miliardarul a taxat suplimentar o serie de produse, printre care oţelul, aluminiul şi maşinile de spălat.

Trump spune că va fi o baie de sânge în economie dacă pierde scrutinul din noiembrie

Iar la un miting electoral, Trump le-a explicat susţinătorilor că va fi o baie de sânge în economie dacă pierde scrutinul din luna noiembrie.

Donald Trump: Vom impune un tarif de 100% pentru fiecare mașină care trece graniţa și nu veți putea vinde acele mașini. Asta dacă voi fi ales. Dacă nu voi fi ales, va fi o baie de sânge pentru toată economia. Va fi o baie de sânge pentru țară. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Trump face economiile europene să tremure. Taxă de 100% pe fiecare maşină nouă care intră în SUA: "Dacă nu câştig alegerile, va fi baie de sânge pentru țară"