Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Trump spune că a vorbit cu Zelenski şi că i-a promis că "va pune capăt războiului" din Ucraina

Război în Ucraina. Fostul preşedinte al SUA Donald Trump a declarat vineri că a vorbit la telefon cu preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski şi că i-a promis acestuia că, dacă revine la Casa Albă, va "pune capăt războiului" dintre Ucraina şi Rusia, relatează AFP, citată de Agerpres.

de Redactia Observator

la 20.07.2024 , 08:51

Trump spune că a vorbit cu Zelenski şi că i-a promis că "va pune capăt războiului" din Ucraina

"În calitate de viitor preşedinte al Statelor Unite, voi aduce pacea în lume şi voi pune capăt războiului care a costat atâtea vieţi", a declarat candidatul republican la alegerile prezidenţiale din noiembrie pe platforma sa Truth Social, reiterând o promisiune de campanie despre care nu a dat niciodată detalii.

Rusia a atenţionat joi că promisiunea fostului preşedinte Donald Trump de a pune rapid capăt războiului din Ucraina dacă ajunge din nou la Casa Albă trebuie privită cu realism, amintind că Trump a promis în precedentul său mandat că va face pace şi în Orientul Mijlociu, ceea ce nu s-a întâmplat, notează Reuters.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Trump spune că a vorbit cu Zelenski şi că i-a promis că "va pune capăt războiului" din Ucraina