Antena Meniu Search
x

Trupa The Offspring și-a dat afară toboșarul pentru că refuză să se vaccineze anti-Covid

Toboșarul Pete Parada a fost dat afară din trupa „punk rock” The Offspring pentru că a refuzat să se vaccineze anti-Covid deși, spune el, are un motiv medical legitim pentru care nu poate face acest lucru. Anunțul a fost făcut pe rețele de socializare chiar de Pete Parada, după ce ar fi fost anunțat să nu se mai prezinte la studio pentru repetiții.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 04.08.2021, 09:31

Nu este deloc clar din postările lui Parada dacă a fost dat afară din trupă definitiv, sau pur și simplu a fost suspendat, însă comentariile sale cu privire la proiectele sale viitoare, care nu implică trupa, precum și referirile la ”găsirea unei noi căi de urmat”, sugerează că nu prevede să se întoarcă prea curând în trupa The Offspring.

Toboșarul Pete Parada spune că are un motiv medical justificat pentru care refuză vaccinarea

„Din moment ce nu sunt în măsură să mă conformez cu ceea ce devine din ce în ce mai mult o cerință în industrie, s-a decis recent că sunt nesigur să fiu în preajma cuiva, în studio și în turneu”, a scris Parada într-o postare pe Instagram. "Menționez acest lucru pentru că nu mă veți vedea la aceste viitoare apariții. Vreau să împărtășesc povestea mea, astfel încât oricine altcineva care se confruntă cu agonia și izolarea de a rămâne în urmă să știe că nu sunt complet singuri”, scrie Parada.

Variety a contactat reprezentanții trupei pentru comentarii.

Pe acelaşi subiect

Parada spune în postările sale că a avut deja un caz de COVID și, prin urmare, crede că are anticorpii împotriva bolii. Dar, în orice caz, el susține că Sindromul Guillain-Barre de care suferă îl face să prezinte un risc mai mare în cazul efectelor secundare ale vaccinării, adăugând că sprijină pe oricine refuză să se vaccineze indiferent de motivele sale.

Reacția lui Pete Parada după ce a fost dat afară din trupa Offspring

Bateristul a adăugat că nu postează mesajul din furie față de colegii de trupă, ci dintr-o oarecare supărare cu privire la climatul de „constrângere” creat în jurul vaccinării. 

„Nu am sentimente negative față de trupa mea”, a scris el. „Fac ceea ce cred ei că este cel mai bine pentru ei, în timp ce eu fac același lucru”, a mai spus toboșarul. Totodată, el a menționat că dorește întregii familii Offspring tot ce este mai bun, pe măsură ce se întorce la public, și că îi frânge inima să știe că nu-și va mai vedea oamenii cu care obișnuia să plece în turneu. 

Contrabasistul Greg K. a părăsit grupul în 2019, așa că dacă ieșirea lui Parada este într-adevăr una permanentă, asta înseamnă că trupa își pierde jumătate din membri într-o perioadă de trei ani. Pete Parada a fost al doilea baterist al trupei, în care a activat în ultimii 12 ani, după ce l-a înlocuit pe Atom Williard în 2009. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Trupa The Offspring și-a dat afară toboșarul pentru că refuză să se vaccineze anti-Covid