Antena Meniu Search
x

Trupul neînsufleţit al femeii dispărute în urmă cu mai mult de o săptămână, descoperit de poliţiştii englezi

Telenovela dispariţiei lui Sarah Everard, o englezoaică de 33 de ani, din Londra, s-a încheiat cu un final tragic, anchetatorii anunţând, vineri seara, că au descoperit trupul neînsufleţit al acesteia.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 12.03.2021, 19:02

Un ofiţer de poliţie a fost arestat în legătură cu moartea femeii găsite fără suflare de poliţiştii englezi
Sarah, femeia găsită fără suflare de poliţiştii englezi, avea 33 de ani - BBC
  • Tânăra găsită fără suflare de poliţiştii englezi avea 33 de ani.
  • Tânăra găsită fără suflare de poliţiştii englezi dispăruse din 3 martie.

Sarah Everard a dispărut pe 3 martie. După programul de muncă trecuse pe la o prietenă, iar apoi a plecat spre casă, însă nu a mai ajuns. Avea de mers cam 50 de minute pe jos şi a fost surprinsă de câteva camere de supraveghere din zonă, însă nu s-a ştiut, iniţial, ce s-a întâmplat cu ea. Anchetatorii au arestat în acest caz un ofiţer de poliţie de 49 de ani, căsătorit şi cu copii, dar şi o femeie.

Conform CNN, S-a spus că ofiţerul de poliţie a răpit-o şi a ucis-o pe Sarah, ajutat de femeia respectivă. Iar după ce au verificat în jur de 1.000 de case şi alte clădiri, dar şi zone întinse de teren, anchetatorii au descoperit, miercuri seara, rămăşiţe umane într-o pădure din Kent. După circa 48 de ore de verificări s-a stabilit că, într-adevăr, trupul neînsufleţit descoperit în pădure este cel al femeii dispărute, Sarah Everard.

Rudele acesteia au primit vestea cu multă durere. "Sarah era strălucitoare, frumoasă, bună şi puternică" a fost mesajul transmis de rudele femeii, care au precizat că solicită ajutor din partea oricărei persoane care poate oferi detalii despre ce s-a întâmplat cu Sarah astfel încât poliţiştii şi procurorii să poată rezolva cazul. Între timp ofiţerul de poliţiei arestat rămâne după gratii, fiind considerat principalul suspect.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Trupul neînsufleţit al femeii dispărute în urmă cu mai mult de o săptămână, descoperit de poliţiştii englezi