Antena Meniu Search
x

Poliţist arestat sub acuzaţia că ar fi răpit şi ucis o femeie, în Anglia

Un poliţist englez a fost arestat, fiind suspectat că a răpit şi ucis o femeie de 33 de ani în urmă cu o săptămână.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 10.03.2021, 18:38

Femeia despre care se presupune că a fost ucisă a plecat de la o prietenă şi a dispărut pe drumul spre casă
Anchetatorii din Anglia se tem că poliţistul a răpit şi a ucis femeia în urmă cu o săptămână - BBC
  • Alături de poliţist, anchetatorii englezi au reţinut şi o femeie care l-ar fi ajutat pe ofiţer.

Sarah Everard a dispărut pe 3 martie. Şi-a petrecut după-amiaza la o prietenă şi apoi a plecat spre casă, fiind văzută ultima dată în Clapham, sudul Londrei.

Conform BBC, Sarah avea de parcurs, pe jos, un drum de 50 de minute, iar camerele de supraveghere de pe traseu au surprins-o de câteva ori, singură.

Însă femeia nu a mai ajuns acasă, iar rudele şi prietenii nu au mai aflat nimic despre ea de atunci, de parcă Sarah ar fi intrat în pământ. Şi, pentru că nu mai ştiu nimic despre ea, rudele şi prietenii se tem de ce este mai rău, respectiv că Sarah a fost ucisă.

Anchetatorii au verificat aproape 1.000 de case şi alte clădiri, în căutarea femeii despre care se presupune că a fost ucisă

Marţi seara, la şase zile de la dispariţia femeii, anchetatorii au reţinut un ofiţer de poliţie bănuit că a răpit-o şi a ucis-o pe Sarah. Vorbim despre un poliţist de rang înalt care se ocupa ca evenimentele la care participă diplomaţi şi parlamentari să se desfăşoare în cele mai bune şi sigure condiţii.

Pe lângă ofiţerul de poliţie, anchetatorii au reţinut şi o femeie despre care se bănuieşte că l-a ajutat pe poliţist să o răpească şi să o ucidă pe Sarah Everard. În ciuda acestor reţineri, anchetatorii încă nu au găsit detalii despre dispariţia femeii, deşi au verificat aproape 1.000 de case şi alte clădiri, terenuri şi zone în care principalul suspect ar fi putut arunca eventualele rămăşiţe ale femeii.

Nick Ephgrave, unul dintre liderii echipei care se ocupă cu desluşirea acestui caz, a precizat că "faptul că bărbatul arestat este un ofiţer de poliţie este o informaţie supărătoare şi şocantă".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Poliţist arestat sub acuzaţia că ar fi răpit şi ucis o femeie, în Anglia