Antena Meniu Search
x

Românul Tudor Simionov a murit la Londra pentru 450 euro. Iubita lui, Mădălina, l-a rugat să nu lucreze în noaptea de Revelion

O prietenă a iubitei lui Tudor Simionov, românul ucis la Londra, la o petrecere exclusivistă, a dezvăluit că bărbatul a decis să muncească în noaptea de Anul Nou pentru că i s-a oferit suma de 400 de lire sterline (450 de euro).

O prietenă a iubitei lui Tudor Simionov, românul ucis la Londra, la o petrecere exclusivistă, a dezvăluit că bărbatul a decis să muncească în noaptea de Anul Nou pentru că i s-a oferit suma de 400 de lire sterline (450 de euro).

Katarina Petran, 36 de ani, o prietenă apropiată a Mădălinei Anghel, iubita lui Tudor, a dezvăluit, pentru Daily Mail, că suma era de două ori mai mare decât ar fi primit în mod normal.

"A fost plătit cu 400 de lire sterline pentru a lucra de Anul Nou, ceea ce înseamnă dublu față de cât câștiga ca agent de pază în zona de vest a orașului. Mădălina i-a cerut să nu lucreze în noaptea de Revelion, dar Tudor i-a spus că au nevoie de bani și că este o ofertă mult prea bună pentru a o refuza. Aveau nevoie de bani pentru că-și doreau să întemeieze o familie", a declarat Katarina Petran.

Tudor Simionov, românul ucis la Londra, si prietena lui, Madalina
Pe acelaşi subiect

Simionov i-a spus iubitei lui că evenimentul la care urma să asigure paza era organizat de un cunoscut PR de cluburi și că o masă se închiria cu sume cuprinse între 1500 și 2000 de lire sterline.

"Tudor a început să lucreze pentru cluburi și petreceri exclusiviste aproape imediat după ce a ajuns la Londra. Avea, de asemenea, experiență ca agent de securitate la București. Era un fanatic al fittnesului", a mai spus Katarina Petran.

Tudor asigura paza unei petreceri VIP cu temă sexuală

Publicația Mirror a scris, joi, că românul fusese angajat în acea noapte pentru a proteja prinți arabi și multimilionari ce participau la o petrecere VIP "sălbatică", în care "totul era permis".

Potrivit mirror.co.uk, bodyguardul Tudor Simionov, 33 de ani, încerca să oprească un grup de 10 indivizi, înarmați, să pătrundă în locația de lux deținută de "un om de afaceri bogat" în care se desfășura o petrecere VIP cu tematică sexuală.

Tudor Simionov a murit luptându-se cu 9 indivizi, la Londra

Sursa citată scrie că la petrecerea privată participau prinți arabi și multimilionari ce plătiseră sume importante de bani pentru a-și rezerva o masă.

Un martor a declarat, pentru MailOnline, că tinere îmbrăcate sumar au fost văzute intrând la petrecere la brațul unor oameni bogați. 

"Fete îmbrăcate în outfituri și lenjerii sexy intrau și ieșeau de la petrecere înainte de incident. Părea să fie un eveniment cu temă sexuală - tocuri înalte, corsete și alte chestii", a declarat un vecin al proprietății de pe Park Lane, pentru The Sun.

De asemenea, un membru din staff a descris petrecerea ca fiind "sălbatică": "Orice era permis".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Românul Tudor Simionov a murit la Londra pentru 450 euro. Iubita lui, Mădălina, l-a rugat să nu lucreze în noaptea de Revelion