Antena Meniu Search
x

Tudor Simionov, românul ucis la Londra, era canotor dinamovist. Plecase în Anglia pentru un master în marketing

Tudor Simionov, românul ucis la Londra, de Anul Nou, era canotor dinamovist și plecase în Anglia de două luni pentru a-și continua studiile masterale, el fiind absolvent al facultăţii de Marketing la ASE București.

Tudor Simionov, românul ucis la Londra, de Anul Nou, era canotor dinamovist și plecase în Anglia de două luni pentru a-și continua studiile masterale, el fiind absolvent al facultăţii de Marketing la ASE București.

Potrivit CS Dinamo, Tudor el a fost medaliat cu bronz la Europenele MASTER (veterani) din 2017 pentru Dinamo, scrie news.ro.

Tudor Simionov, canotor dinamovist, a fost ucis la Londra, de Anul Nou

Tudor, legitimat la CS Dinamo, a fost ucis la Londra, în timp ce asigura paza unei locaţii de lux în noaptea de Anul Nou, în momentul în care mai mulţi indivizi înarmaţi cu săbii şi arme au încercat să intre în club în jurul orei 5.30, pe 1 ianuarie.

Presa engleză a scris, miercuri, că Tudor se mutase de doar două luni de la Bucureşti în capitala Marii Britanii, împreună cu iubita lui, Mădălina, în speranța unui trai mai bun.

"A fost cu adevărat un om bun. Eram fericiţi împreună şi plănuiam să avem copii împreună", a declarat iubita lui, Mădălina, citată de Evening Standard.

Mădălina a povestit că visau să se căsătorească și să aibă copii.

Românul este considerat un erou

Românul este numit "erou" de presa engleză, dar și de martorii la incident, pentru curajul de care a dat dovadă apărându-și colegii agresați de un grup de aproximativ 10 indivizi.

Agresorii au început să lovească oamenii de ordine şi românul a încercat să se apere pe el şi pe colegii lui. 

Trei dintre colegi, doi bărbați și o femeie, au fost transportați la spital cu răni grave, dar care nu le pun în pericol viața. 

român ucis la londra

Poliția londoneză a anunțat, miercuri seară, că un tânăr de 26 de ani a fost arestat, fiind suspectat că este cel care l-a înjunghiat mortal pe românul de 33 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Tudor Simionov, românul ucis la Londra, era canotor dinamovist. Plecase în Anglia pentru un master în marketing