Antena Meniu Search
x

Galerie foto Ucraineanca ajutată cu 200 lei într-o benzinărie, nou mesaj pentru români

Ucraineanca care a rămas profund impresionată de gestul unui bătrân care i-a oferit 200 de lei într-o benzinărie din România, a transmis un nou mesaj de recunoştinţă pentru bunătatea românilor care continuă să ajute refugiaţii din Ucraina. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 25.03.2022, 16:29

"Încă o dată sunt convinsă că absolut toată lumea îi ajută pe refugiații din Ucraina. În această dimineață, în lift, am întâlnit o persoană minunată care m-a văzut în presa locală și mi-a spus că îi ajută pe oameni din Ucraina cu asociația sa. Mulțumesc! Lumea este foarte restrânsă și umanitatea trebuie întotdeauna păstrată, indiferent de statutul social și situația financiară", a transmis ucraineanca, făcând de asemenea public şi numele românului care nu a răma sindiferent şi a dat o mână de ajutor refugiaţilor fugiţi din calea războiului lui Putin. 

Yulia Chernitskaya a fugit alături de cei patru copii din calea războiului din Ucraina

Fugită şi ea din calea infernului dezlănţuit în Ucraina, Yulia Chernitskaya a primit o lecţie de viaţă şi a rămas impresionată de bunătatea românilor. Aceasta a povestit că a fost oprită de un bătrân într-o benzinărie din România, care i-a oferit 100 de lei. Pentru că aceasta a refuzat banii, bătrânul a mai scos 100 de lei din buzunar. Gestul acestuia a emoţionat-o până la lacrimi pe tânăra ucraineancă, mai ales că omul nu avea de unde să-i ştie povestea de viaţă. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Yulia Chernitskaya trăia în Kiev alături de cele patru fetiţe ale sale în Ucraina. Femeia era o împătimită a sportului şi era antrenoare de fitness. Avea şi un site dedicat, numit Fitness Mama, acestea fiind activităţile din care reuşea să-şi întreţină familia. Atunci când au început primele bombardamente în Kiev, Yulia şi-a luat cei patru copii, a lăsat totul în urmă şi a venit în România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Ucraineanca ajutată cu 200 lei într-o benzinărie, nou mesaj pentru români