Antena Meniu Search
x

Galerie foto Cine este Yulia Chernitskaya, refugiata ajutată de un bătrân din România cu 200 de lei. Cu ce se ocupa în Ucraina, înainte să fugă din calea războiului

Yulia Chernitskaya, o femeie plecată din Ucraina alături de cei patru copii ai săi, a postat pe contul său de Facebook o poveste emoţionantă care a strâns mii de aprecieri.

de Redactia Observator

la 21.03.2022, 11:01

Fugită din calea războiului, Yulia a primit o lecţie de viaţă în România. Un bătrân a oprit-o într-o benzinărie şi i-a oferit 100 de lei. Pentru că femeia a refuzat iniţial, bătrânul i-a mai oferit 100 de lei. Scena a impresionat-o până la lacrimi pe Yulia, cu atât mai mult cu cât bătrânul nu avea de unde să-i ştie povestea de viaţă.

Înainte ca invazia Rusiei în Ucraina să-i dea viaţa peste cap, Yulia Chernitskaya trăia în Kiev alături de cele patru fetiţe ale sale. Femeia era o împătimită a sportului şi era antrenoare de fitness. Yulia avea şi un site dedicat, numit Fitness Mama, acestea fiind activităţile din care reuşea să-şi întreţină familia. Atunci când au început primele bombardamente în Kiev, Yulia şi-a luat copiii şi a venit în România.

După gestul bătrânului român, Yulia a povestit că a învăţat să aprecieze lucrurile mărunte şi să preţuiască şi mai mult pe cei din jur. De asemenea, ea a avut şi un mesaj pentru soldaţii ruşi. "Întreaga lume ne susține și ne ajută. Ne oferă cazare pe gratis, mâncare, bani, și haine, în timp ce vecinii noștri din Rusia ne omoară. Mulțumim, tuturor, celor care m-au adoptat împreună cu ai mei copii, care m-au ajutat cu tot. Mulțumim prietenilor care ne-au trimis bani pentru a avea din ce să trăim. Camarazi, războiul m-a învățat multe, mi-a deschis ochii, mulțumim pentru experiență, dar, vă rog, plecați! Nu merităm asta. Plecați!", a fost mesajul postat de Yulia pe contul său de Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Cine este Yulia Chernitskaya, refugiata ajutată de un bătrân din România cu 200 de lei. Cu ce se ocupa în Ucraina, înainte să fugă din calea războiului