Antena Meniu Search
x

Uluitor, ea este fiica teroristului care a comis atacul de la Londra! Și a avut curajul să-și sfideze tatăl!

Teegan Harvey are 18 ani și e una dintre fiicele teroristului care a comis atacul de la Westminster. Adolescenta a avut curajul să-și sfideze tatăl când i-a cerut să se convertească la islam.

Teegan Harvey are 18 ani și e una dintre fiicele teroristului care a comis atacul de la Westminster. Adolescenta a avut curajul să-și sfideze tatăl când i-a cerut să se convertească la islam.

La 18 ani, Teegan Harvey trăiește alături de mama sa, Jane, prima soție a lui Khalid Massood, cel care a comis masacrul din centrul Londrei. A fost decizia ei de a o alege pe mamă, atunci când părinții s-au separat.

GALERIE FOTO: Teegan Harvey, tânăra care și-a sfidat tatăl terorist

Teegan nu numai că a refuzat să-și urmeze tatăl, dar i-a respins insistențele de a se converti la islam. De la 16 ani, Khalid Massood i-a cerut fetei să îmbrățișeze islamul și să îmbrace hainele musulmane, care o acopereau din cap până în picioare.

Pe acelaşi subiect

Sora ei mai mare, Andi, a urmat sfaturile tatălui și a trecut la credința islamică. Însă Teegan a refuzat categoric.

Tânăra a fost ajutată și de mama sa, care conduce o afacere prosperă în sectorul chimic. Jane i-a întins o mână fiicei, pentru a avea o viață normală și pentru a își desăvârși studiile. Jane, de altfel, s-a mutat cu fiica ei în Kent și și-a găsit și un nou partener de viață.

Tatăl lui Teegan însă, care se numea inițial Adrian Elms, a urmat calea radicalizării și, după ce a trecut la islam, în 2003, și-a luat numele Khalid Massood. Andi, sora mai mare a lui Teegan, și-a luat și ea nume arăbesc, după ce a trecut la islam.

CITEȘTE ȘI: Povestea emoţionantă de dragoste a Andreei și a lui Andrei - cei doi români răniţi în atentatul din Londra

CITEȘTE ȘI: Autorităţile britanice au făcut ÎNCĂ O ARESTARE în cadrul anchetei atacului de pe Westminster

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Uluitor, ea este fiica teroristului care a comis atacul de la Londra! Și a avut curajul să-și sfideze tatăl!