Antena Meniu Search
x

Uluitor! Un băieţel este propriul bunic! Cum este posibil aşa ceva?!

SUA este ţara tuturor posibilităţilor! Iar cazul de mai jos o demonstrează încă o dată

SUA este ţara tuturor posibilităţilor! Iar cazul de mai jos o demonstrează încă o dată

Un băieţel pe nume Sam a arătat dovezi convingătoare ca el este reîncarnarea bunicului său. Acesta avea aproape patru ani când i-a spus tatălui: “Când eram de vârsta ta, eu obişnuiam să îţi schimb scutecele”, bărbatul fiind şocat de ceea ce a auzit, motiv pentru care a ales să îl ducă la un medic.

Aşa a ajuns la Departamentul de Psihiatrie de la Universitatea din Virginia! Doctorul Jim B. Tucker, cel care se ocupă de caz, a explicat povestea copilului şi printr-un video postat pe site-ul instituţiei, conform “The Epoch Times”. Acesta a declarat că a urmărit peste 2.500 de cazuri asemănătoare şi că toată această poveste se datorează faptului că băieţelul a avut aceste “amintiri” în momentul în care se uită la nişte fotografii cu bunicul său.

Dar ceea ce este şocant abia acum urmează! Văzând maşina bătrânului într-o fotografie veche, Sam a exclamat: “Aceasta este maşina mea!”, rudele celui mic rămânând consternate. Şi asta nu este tot! Băiatul şi-a amintit cum sora lui a fost “transformată în peşte de nişte oameni răi”. Femeia fusese ucisă şi aruncată într-un râu.

Părinţii sunt şocaţi şi susţin că cel mic nu avea de unde să ştie toate aceste lucruri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri externe » Uluitor! Un băieţel este propriul bunic! Cum este posibil aşa ceva?!