Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un australian a rămas uimit să descopere o albină de culoare verde. Internauţii s-au înghesuit să ghicească despre ce specie este vorba

Un bărbat din Australia a dat peste o specie mai deosebită de albine. Mare i-a fost mirarea când a descoperit că insecta are culoarea verde. Omul a postat imaginea pe Facebook pentru a depista despre ce specie este vorba. Internauţii s-au înghesuit să emită diverse ipoteze.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 16.03.2021, 15:54

  • O albină de culoare verde a fost descoperită de un australian
  • Internauţii s-au înghesuit să ghicească despre ce specie este vorba

Un australian a rămas uimit recent, după ce a descoperit o albină de culoare verde. Omul a încărcat apoi imaginea remarcabilă pe pagina de Facebook Amateur Entomology Australia, căutând confirmarea speciei exacte a albinei. Aceasta fusese văzută în zona de nord a ţării. 

Nu a durat mult până când oamenii şi-au cântărit părerile prin intermediul discuţiilor online. Un internaut a comentat că specimenul este cu siguranță un mascul, din specia cunoscută sub numele de Xylocopa, potrivit dailymail.co.uk.

O altă persoană a declarat că ''habar nu am, dar este mișto'', în timp ce un alt om a specificat că albina este: ''Incredibilă și atât de frumoasă. Nu am mai văzut așa ceva până acum, mulțumesc pentru distribuire''. Un al patrulea a afirmat cu încredere că este ''cu siguranță o albină Xylocopa''.

Şi albina cu dungi albastre atrăsese atenţia în trecut

În decembrie anul trecut, mulți entuziaști australieni ai albinelor au fost uimiți după descoperirea unei albine cu tente de culoare albastră. Atunci, au fost observate aproape în fiecare stat. Respectivele albine aveau dungi distinctive de culoare albastră în jurul abdomenului.

Respectivele insecte, care nu sunt agresive, sunt cunoscute și sub numele lor științific de Amegilla cingulate. Ele tind să ducă o viață solitară și nu produc miere. Albinele albastre pot crește până la 11 milimetri și, de obicei, trăiesc aproximativ 40 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un australian a rămas uimit să descopere o albină de culoare verde. Internauţii s-au înghesuit să ghicească despre ce specie este vorba