Meniu
Search
x

Un autocar cu copii care participaseră la un festival de folclor s-a răsturnat, în Bulgaria. 12 persoane au ajuns la spital

Un autocar din Serbia a fost implicat duminică seara într-un accident în Bulgaria în care au fost răniţi copii şi adulţi care se aflau la bord, scrie Agerpres.

De Redactia Observator la 15.08.2022, 09:50

Accidentul a avut loc în oraşul Stara Sagora din sudul Bulgariei. Autocarul se deplasa spre capitala Sofia când a părăsit şoseaua şi s-a răsturnat într-un şanţ.

Opt copii şi patru adulţi au fost transportaţi la spital, unii cu răni grave, a anunţat ministerul bulgar de interne. Alţi pasageri au fost examinaţi şi au primit tratament medical.

Drept cauză a accidentului este suspectată o eroare din partea şoferului, atunci când atenţia acestuia a fost distrasă în autocar, a declarat ministrul de interne Ivan Demerdjiev pentru postul bTV.

Autocarul pornise spre Belgrad de pe coasta Mării Negre şi avea la bord 38 de copii şi zece adulţi din Serbia. Copiii participaseră la un festival de folclor în staţiunea de pe litoral Slancev Briag (Sunny Beach).

Accidentul are loc la nouă zile după un accident grav petrecut în Bulgaria în care a fost implicat un autobuz din România şi în care au murit patru persoane.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Un autocar cu copii care participaseră la un festival de folclor s-a răsturnat, în Bulgaria. 12 persoane au ajuns la spital