Antena Meniu Search
x

Video Primele imagini ale accidentului din Bulgaria, în care au murit 3 români, filmate din dronă. Intervenţie contracronometru pentru salvarea victimelor

Patru persoane şi-au găsit sfârşitul, noaptea trecută, pe o şosea din Bulgaria, după ce autocarul în care se aflau a fost implicat într-un grav accident de circulaţie. Trei cetăţeni români au murit şi alte nouă persoane au fost rănite. Imaginile surprinse imediat după accident au un puternic imapct emoţional.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 06.08.2022, 15:03

Vezi și

Mai multe cadre surprinse imediat după sosirea salvatorilor la locul tragediei arată desfăşurarea de forţe prin care pompierii încearcă să-i salveze pe pasagerii autocarului. Filmările realizate cu o dronă ilustrează gravitatea evenimentului şi arată lupta contracronometru pentru scoaterea victimelor din interiorul autocarului.

Tragedie pe o şosea din Bulgaria. Trei români au murit

Se pare că şoferul autocarului a adormit la volan. Tragedia s-a întâmplat azi noapte, când oamenii se întorceau de la Istanbul spre Bucureşti. Din informaţiile de până acum, autocarul a ieşit de pe şosea, a intrat în plin într-o maşină parcată pe marginea drumului şi s-a oprit abia după ce s-a izbit de un pom.

MAE precizează că Ambasada României la Sofia a fost notificată pe telefonul de urgenţă de către un cetăţean român cu privire la un accident rutier grav produs sâmbătă, în zona Veliko Tarnovo, în care a fost implicat un autocar înmatriculat în România, care transporta 26 de pasageri (cetăţeni români şi cetăţeni străini).

În acest context, reprezentanţii misiunii diplomatice au întreprins demersuri, în regim de urgenţă, pe lângă autorităţile bulgare pentru informaţii oficiale suplimentare cu privire la identitatea, cetăţenia şi starea de sănătate a persoanelor afectate, precum şi circumstanţele producerii accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Primele imagini ale accidentului din Bulgaria, în care au murit 3 români, filmate din dronă. Intervenţie contracronometru pentru salvarea victimelor