Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un avion în flăcări s-a prăbuşit în mijlocul străzii, în Ecuador. Doi oameni au murit, o a treia persoană a ajuns la spital

Doi oameni au murit în mod tragic după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în flăcări lângă un parc din Ecuador. Al treilea pasager a reuşit să scape, potrivit Mirror.

de Redactia Observator

la 20.10.2022, 11:45

Accidentul tragic a avut loc acum două zile în oraşul Guayaquil din Ecuador şi a îngrozit toţi locuitorii din Coasta Pacificului. Videoclipul şocant făcut de un localnic, Kike Gerzam, a surprins aeronava în flăcări aflată cu susul în jos, între stradă şi intrarea unui parc mic din cartierul La Alborada, unde a luat foc şi un stâlp de telegraf. 

Primarul oraşului, la un pas de accident

Primarul oraşului, Cynthia Viteri, a declarat pentru reporterii de la faţa locului că era la doar două străzi distanţă de accident la momentul impactului. Ea a mai spus că pilotul "curajos" a prevenit eventualele victime prin mişcările de "zigzag" pe care le-a făcut în aer, în timp ce încerca să găsească cel mai sigur loc de aterizare. 

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"S-a putut vedea că pilotul a căutat un loc sigur în care să aterizeze. Aproape că mergea în zigzag prin aer. A găsit un parc şi s-a prăbuşit în el, ca să nu afecteze casa vreunei persoane care locuieşte acolo şi să nu se piardă mai multe vieţi", a spus primarul. Ea a adăugat că incidentul este o tragedie în care un om cu experienţă a împiedicat moartea mai multor oameni. 

Cum a avut loc tragedia

Direcţia Generală a Aviaţiei Civile din Ecuador (DGAC) a confirmat că avionul avea trei pasageri la momentul accidentului fatal. Doi dintre ei, identificaţi ca Juan Guzman şi Edgar Rosero, au murit pe loc în momentul prăbuşirii. Al treilea pasager, Cristian Armendariz, a fost salvat din flăcări şi transportat de urgenţă la cel mai apropiat spital. 

Serviciile de urgenţă au ajuns la locul accidentului pentru a constata daunele şi a restabili curentul în zonă după ce avionul a lovit un stâlp de telegraf. Cauza accidentului este încă neclară, iar investigaţiile continuă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un avion în flăcări s-a prăbuşit în mijlocul străzii, în Ecuador. Doi oameni au murit, o a treia persoană a ajuns la spital