Antena Meniu Search
x

Un student american a fost ucis de elicea avionului pilotat de prietenii săi. Tânărul îl închiriase pentru a impresiona o fată

Un student în vârstă de 21 de ani din Statele Unite a fost ucis de elicea unui avion privat, pe care l-a închiriat pentru o cină romantică, potrivit Mirror

de Redactia Observator

la 19.10.2022, 16:59

Aeroportul Statesboro-Bulloch din Statele Unite
Aeroportul Statesboro-Bulloch din Statele Unite - facebook.com/statesboroairport

Băiatul se întorcea de la o întâlnire, când a fost lovit mortal de două ori de elicea unui avion pilotat de doi prieteni de-ai săi, la Aeroportul Statesboro-Bulloch County. În noaptea accidentului, Aliyu şi partenera sa se îndreptau spre Savannah, un oraş aflat la distanţă de 88 de kilometri faţă de campusul Georgia Southern University, unde cei doi studiau.

Cum a avut loc accidentul

"Cei doi au zburat în Savannah pentru o întâlnire, au zburat înapoi, au aterizat la Aeroportul Statesboro şi domnişoara a coborât din avion, iar el a coborât din avion şi a mers spre partea din faţă a avionului", a declarat medicul legist din comitatul Bulloch, Jake Futch.

Când băiatul s-a dat jos din aeronavă, elicea care se învârtea l-a lovit şi l-a ucis. Un oficial al Administraţiei Federale a Aviaţiei a spus că accidentul a avut loc când avionul staţiona.

Avionul Cessna avea patru pasageri în ziua accidentului: pilotul şi copilotul, alături de Aliyu şi partenera lui. În afară de tânăr, niciun pasager nu a fost rănit. Un purtător de cuvânt de la Bulloch County Sheriff's Office a declarat că tragedia a fost un accident şi că nu există niciun vinovat.

Mesajul Universităţii din Georgia

Georgia Southern University a transmis un mesaj în urma decesului lui Aliyu, care era student în cadrul facultăţii de management. Membrii universităţii au spus că sunt "întristaţi" de veştile tragice şi au intrat deja în contact cu părinţii şi tutorii tânărului pentru a-i susţine.

"Am fost profund întristaţi când am auzit despre incidentul din noaptea de duminică, în care unul dintre studenţii noştri a fost implicat. Am luat deja legătura cu familia şi profesorii lui şi am mobilizat toate resursele disponibile pentru a le oferi consiliere şi orice altă asistenţă pe care universitatea o poate da", a declarat decana facultăţii, Dr. Aileen Dowell.

Administraţia Federală a Aviaţiei şi Consiliul Naţional de Siguranţă a Transporturilor investighează accidentul tragic. Anchetatorul Todd Hutchens a confirmat că poliţiştii lucrează cu autorităţile din aviaţie şi siguranţa transporturilor pentru a determina cum a avut loc accidentul.

Accidentul aviatic a avut loc la două zile după ce un alt avion s-a prăbuşit într-o reprezentanţă auto din Ohio şi a omorât doi oameni. Aeronava, deţinută de Intel Management, zbura din Columbus, Ohio spre Parkersburg, West Virginia, când s-a prăbuşit la ora 7 dimineaţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Un student american a fost ucis de elicea avionului pilotat de prietenii săi. Tânărul îl închiriase pentru a impresiona o fată