Antena Meniu Search
x

Un avion s-a prăbușit peste un centru comercial din Melbourne. Sunt mai multe victime! (VIDEO, GALERIE FOTO)

Un avion s-a prăbușit peste un centru comercial din orașul australian Melbourne. În urma impactului, o clădire cu magazine a luat foc și s-au înregistrat mai multe victime.

Vezi și

Un avion s-a prăbușit peste un centru comercial din orașul australian Melbourne. În urma impactului, o clădire cu magazine a luat foc și s-au înregistrat mai multe victime.

Avionul de mici dimensiuni, tip Beechcraft, avea 5 oameni la bord și, se pare, toți și-au pierdut viața în impact. Nu este clar dacă s-au înregistrat și alte victime la sol. Martorii spun că a fost o explozie extrem de puternică, urmată de un incendiu.

”O minge uriașă de foc s-a ridicat în aer!”, povestește un localnic.

Pe acelaşi subiect

”Aveai impresia că vezi o bombă atomică”, a spus un alt australian.

Avionul a decolat la ora locală 9.00 de pe un aeroport din vecinătatea centrului comercial din Melbourne. Se pare că cele 5 persoane aflate la bord se îndreptau către o insulă din Tasmania, pentru a juca golf.

La scurt timp după ce s-a ridicat de la sol, însă, aparatul de zbor a apucat să urce cam 30 de metri și virat brusc, spun martorii. A picat apoi peste centrul comercial și a urmat zgomotul asurzitor al unei explozii.

Din fericire, magazinele se deschid la ora 10.00, astfel că puțini oameni se aflau în centru. Ei au fost evacuați. Prăbușirea a provocat haos în traficul din orașul australian. Cauzele tragediei sunt, deocamdată, necunoscute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un avion s-a prăbușit peste un centru comercial din Melbourne. Sunt mai multe victime! (VIDEO, GALERIE FOTO)