Antena Meniu Search
x

RUPTURĂ totală în PSD! Ponta îi ATACĂ din nou pe Dragnea şi Grindeanu: "E un dezastru"

Fostul premier Victor Ponta l-a criticat dur pe actualul şef al Executivului, Sorin Grindeanu, şi pe liderul PSD, Liviu Dragnea, pentru modul în care au gestionat criza generată de adoptarea ordonanţei 13.

Fostul premier Victor Ponta l-a criticat dur pe actualul şef al Executivului, Sorin Grindeanu, şi pe liderul PSD, Liviu Dragnea, pentru modul în care au gestionat criza generată de adoptarea ordonanţei 13.

Ponta îl critică pe Dragnea pentru că nu și-a asumat proiectul și l-a găsit vinovat pe fostul ministru al Justiţiei, Florin Iordache.

"A fost lipsă de asumare. Nu poţi să dai totul pe Iordache. Domnii Tăriceanu, Dragnea şi Grindeanu trebuiau să spună ziua la amiaza-mare. Dacă zici că e urgenţă, nu o lăsa peste 10 zile. Dacă e ceva ce arde, bine, dacă nu, las-o în Parlament. În plus de asta, nu s-a comunicat. Totul a fost o greşeală", a afirmat Victor Ponta într-o emisiune televizată.

Ponta şi-a continuat atacul: "Nu a înţeles nimeni nimic. Dintr-o idee bună şi corectă, s-a ajuns la un dezastru. O parte importantă din societate, orice ar fi, este anti-PSD. Poţi să facă orice. Toată lumea spune că a venit PSD cu hoţii şi tu faci ceva noaptea. Explicaţi şi voi. Veniţi şi spuneţi. Dragnea presta foarte bine la tablă programul de guvernare. Nu am înţeles ce se întâmplă. Eu nu am vrut să fie eliberaţi hoţii din puşcării".

De asemenea, Ponta a ținut să precizeze că nu vorbește în numele partidului și că nu este consultat în legătură cu vreo decizie pe care o ia PSD.

"Eu nu vorbesc în numele PSD în seara asta sau pe facebook. Nu am fost consultat în legătură cu deciziile şi vorbesc în nume propriu. Din seara alegerilor când am fost chemat la partid, nu am mai fost la partid", a afirmat fostul premier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri politice » RUPTURĂ totală în PSD! Ponta îi ATACĂ din nou pe Dragnea şi Grindeanu: "E un dezastru"