Antena Meniu Search
x

Toată America a aflat că a cerut-o de soţie. A făcut-o în pauza de la Super Bowl, la televizor

Vezi și

O tânără din Statele Unite ale Americii a fost cerută în căsătorie într-un mod cât de poate de neobişnuit! În timp ce se uita la finala Campionatul American de Fotbal a constatat că este iubitul ei în face Marea Propunere chiar la televizor.

-Să găseşti acea persoană cu care îţi este scris să fii, este ceva realizabil. Acea persoană ai fost întotdeauna tu. Kourtney Lynn Myers, vrei să fii soţia mea? Vrei să fii soţia mea?

Kourtney şi Chris s-au cunoscut la facultate, în urmă cu 5 ani. Iar acum povestea lor de dragoste a mers mai departe. Totul a început în clipa în care Chris a câştigat dreptul de a plasa un clip în pauza publicitară de la Super Bowl. Fără niciun fel de reţinere, tânărul american a decis să îi ceră mâna iubitei sale, chiar la televizor, în văzul tuturor. Supriza a copleşit-o pe viitoarea mireasă.

-Eşti logodită?

Pe acelaşi subiect

-Da!

-Cum te simţi?

-Minunat!

-Te-a luat prin surprindere?

-Da! Simt că o iau razna.

Cererea în căsătorie, însă, nu a fost aşa uşor de realizat cum şi-ar fi închipuit bărbatul. 

-Stăteam chiar aici şi la fiecare două minute îmi spunea "trebuie să mă duc la toaletă." Şi eu îi spuneam "nu". Mai ai răbdare până la pauza publicitară.

Chris a ajuns să-şi ceară iubita de soţie la televizor după ce s-a dus la un magazin de bijuterii pentru a-i alege inelul de logodnă. Atunci a fost anunţat că este câştigătorul clipului publicitar din pauza de la  Super Bowl.

-Am fost şocat. Mi-am închis uşa de la birou, mi-am tras jaluzelele şi am rămas mut de uimire.

Acum, cei doi vor păstra mereu în amintire emoţiile prin care au trecut şi surprizele de care au avut parte, atunci când au decis să îşi unească destinele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Toată America a aflat că a cerut-o de soţie. A făcut-o în pauza de la Super Bowl, la televizor