Antena Meniu Search
x

Un bărbat se luptă să trăiască, după ce telefonul mobil i-a explodat, provocându-i arsuri grave

Un bărbat din Australia se zbate să trăiască, după ce a ajuns la spital cu arsuri grave. Omul a fost rănit după ce un telefon mobil a explodat. Poliţia locală investighează circumstanţele care au dus la declanşarea nefericitului eveniment.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 29.12.2020, 11:27

Incidentul a avut loc în oraşul Brisbane, din Australia
Omul a ajuns la spital cu arsuri grave, după ce un telefon mobil aflat în posesia sa a explodat - Profimedia Images
  • Un om a suferit arsuri grave, după ce un telefon mobil a explodat
  • Incidentul a avut loc în oraşul Brisbane, din Australia

Momente de panică. Un bărbat se luptă pentru viaţa sa, în urma unui accident ce se poate demonstra a fi fatal. Omul a ajuns la spital cu arsuri grave, după ce un telefon mobil aflat în posesia acestuia a explodat. 

Potrivit autorităţilor locale, tânărul în vârstă de 27 de ani a fost găsit în parcarea unui complex rezidenţial, în nordul oraşului Brisbane, din Australia.

Se pare că oamenii legii au acţionat în urma apelurilor cum că ar fi avut loc o explozie, din cauza căreia o persoană ar fi fost rănită. Paramedicii au reuşit să ajungă la locul incidentului zece minute mai târziu. 

Bărbatul a fost transportat în stare critică la spital, notează dailymail.co.uk.

Ipoteza luată în calcul de poliţişti

Conform primelor informaţii, poliţia crede că bărbatul a fost rănit în timp ce desfăcea sau încerca să distrugă mai multe telefoane mobile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mai mult, bărbatul ar fi intrat şi în stop cardio-respirator, în timp ce se afla în ambulanţa ce trebuia să îl transporte la spital, pentru a primi îngrijiri medicale. 

Autorităţile locale investighează incidentul, pentru a afla cu exactitate care a fost cauza exploziei telefonului mobil. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri externe » Un bărbat se luptă să trăiască, după ce telefonul mobil i-a explodat, provocându-i arsuri grave