Antena Meniu Search
x

Un bărbat şi-a batjocorit şi omorât fiul vitreg, de doar doi anişori, în Germania: „Mă simţeam mai bine când îl băteam”

Situaţie şocantă în orașul Querfurt, Germania. Un bărbat şi-ar fi violat şi omorât în bătaie, ca şi când ar fi fost „un sac de box” băieţelul vitreg în vârstă de doar doi anişori. Potrivit datelor oferite în instanţă, mama copilaşului nu a făcut nimic pentru a oprit violenţa.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 12.03.2021, 15:23

Băiat de doi ani care plânge, pe covor
Un bărbat şi-a batjocorit şi omorât fiul vitreg, de doar doi anişori, în Germania - Profimedia
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Cei prezenți în sala de judecată au fost șocați de dezvăluirile făcute, potrivit presei locale. Acuzatul, identificat sub numele de Denis, a recunoscut că l-a bătut și molestat sexual pe fiul său vitreg Tim, „ori de câte ori avea chef”.

Abuzurile repetate au avut loc în casa familiei din orașul Querfurt, Germania. Mama băieţelului şi partenera lui Denis este şi ea judecată pentru complicitate, pentru că nu a luat nicio măsură pentru a opri îngrozitorul abuz. În telefonul suspectului au fost descoperite peste 30 de videoclipuri în care îl abuza şi îl tortura pe copilul de doar doi ani. În plus, chiar el a recunoscut că se strecura în camera micuţului pentru a-şi vărsa furia asupra lui.

A fost făcută publică inclusiv dependenţa de droguri a lui Denis, dar cu toate acestea, el a negat că ar fi cel care i-a oferit copilului de doi ani metamfetamină, subtanţa care a fost ulterior găsită în organism, în urma analizei făcute de medicii legişti.

“Ea s-a certat cu tatăl biologic al lui Tim cu privire la custodie. Treaba asta mi-a dat o stare proastă. Seara, când vedea un zgomot din camera lui, ea mă trimitea pe mine. Eram lapidat, beat şi frustrat. Îl loveam şi toată frustrarea dispărea. Ori de câte ori aveam chef, mergeam în camera lui. Mă simțeam mai bine când îl loveam. Tim era ca o sursă de descărcare pentru mine. Când am văzut ulterior videoclipurile pe telefonul meu, am fost șocat. Nu am filmat niciodată cu scopul de a stârni ceva în mine" a mărturisit tatăl criminal.

Pe acelaşi subiect

Mama băiatului spune că este nevinovată

Bărbatul a negat cu tărie afirmația că ar fi drogat băiatul. În schimb, a încercat să o incrimineze pe partenera sa, Uta, spunând: "Când am plecat, mai era metamfetamină pe masă. Poate că Uta i-a dat pentru a-l liniști."

Mama lui Tim, în vârstă de 36 de ani, neagă toate acuzațiile împotriva ei, potrivit The Sun. A declarat instanței că nu a observat nimic din toate abuzurile şi nu i s-a părut niciodată nimic dubios, deoarece purta dopuri pentru urechi în timpul nopţii şi nu sesizase vreo mişcare sau vreun zgomot ciudat.

Procesul continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un bărbat şi-a batjocorit şi omorât fiul vitreg, de doar doi anişori, în Germania: „Mă simţeam mai bine când îl băteam”