Un copil de 12 ani a devenit genial, în timpul izolării, pentru că se plictisea. Va absolvi liceul şi facultatea în acelaşi timp, în SUA

De Monica Palade.
Publicat: 28.04.2021, 16:39.
Actualizat: 28.04.2021, 16:39

Plictiseala dată de lockdown a făcut ca un copil de 12 ani să ajungă să absolve liceul şi facultatea în acelaşi timp. Mike Wimmer, din Salisbury, Carolina de Nord, a profitat de perioada lungă de pauză pentru a lua ore suplimentare.

micutul genial

Un copil de 12 ani a devenit genial din plictiseala dată de lockdown. A absolvit liceul şi facultatea în acelaşi timp, în SUA

Aşa se face că acum a terminat două instituţii în acelaşi timp. Wimmer a finalizat efectiv patru ani de școală într-un singur an. Mai precis doi ani de liceu și doi ani de colegiu. El va primi diploma de absolvent de la Colegiul Comunitar Rowan-Cabarrus pe data 21 mai, iar pe cea de la Liceul Concord Academy, pe 28 mai.

Băiatul de 12 ani care este pasionat de matematică şi ştiinţă ştie totul despre programare și robotică, fiind autodidact. Părinții lui Wimmer sunt extrem de mândrii de fiul lor.

O mândrie pentru părinţi

Citește și:

„Dacă o ușă este încuiată, va găsi un mod de a-și îndeplini obiectivele”, a declarat mama, Melissa Wimmer, pentru CNN.

„O mulțime de oameni cred că am renunțat la copilărie sau cumva am pierdut-o, dar eu mă distrez de minune”, a spus la rândul său, Mike. Copilul recunoaşte că are acum mai multe opţiuni de luat în considerare pentru că a primit mai multe oferte de lucru.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.