Antena Meniu Search
x

Un băiețel de 11 ani a murit în Galați, după ce o placă de beton s-a prăbușit peste el. Copilul s-a stins la spital

Tragedie în Galați, în urmă cu puțin timp, după ce o placă de beton s-a prăbușit peste un băiețel în vârstă de 11 ani. Nenorocirea a avut loc la baza sportivă a Stadionului Dunărea.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 24.04.2021, 18:04

Vezi și

Din primele informații, peste copil a căzut o placă de beton din gardul bazei sportive. Băiețelul de 11 ani a fost transportat la spital, însă medicii nu l-au mai putut salva, fiind declarat decedat.

Potrivit IPJ Galați, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că un copil a fost accidentat grav după ce a căzut peste el o placă de beton din gardul ce împrejmuiește un teren de fotbal ce aparține de un stadion din municipiul Galați.

„Din primele verificări a rezultat faptul că minorul, un băiat în vârstă de 10 ani, dintr-un sat din județul Vaslui, în timp ce participa la o competiție sportivă, s-ar fi apropiat de gardul împrejmuitor, moment în care 2 placi de beton s-ar fi desprins și ar fi căzut peste acesta, cauzându-i mai multe răni la nivelul capului și a corpului”, au transmis polițiștii.

Copilului i-a fost acordat primul ajutor de către personalul medical de la Serviciul de Ambulanță și a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf Ioan” din Galați, unde a murit.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a fi stabilite cauzele producerii acestui accident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un băiețel de 11 ani a murit în Galați, după ce o placă de beton s-a prăbușit peste el. Copilul s-a stins la spital