Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un deputat rus s-a lăudat la televiziunea de stat că rachetele Moscovei pot rade Bucureștiul de pe fața pământului

Rusia ameninţă din nou România şi ţările Occidentale. Avertismentul a fost făcut la o oră de maximă audienţă la televiziunea de stat rusă.

de Redactia Observator

la 16.07.2024 , 14:08

Ievgeni Popov, prezentator TV și deputat în Duma de Stat, a declarat că rachetele Moscovei pot rade de pe pământ orice ţară. Grafica afişată de canalul TV arăta şi o hartă cu oraşele vizate. Acestea erau Bucureşti, Berlin, Paris sau Londra. Declaraţia vine după ce, în weekend, purtătorul de cuvânt al Kremlinului a spus că Europa este o ţintă pentru rachetele ruseşti la fel cum Rusia este o ţintă pentru cele americane. Totul după ce la summitul NATO, Casa Albă a anunţat că din 2026, pe teritoriul Germaniei vor staţiona arme cu rază lungă de acțiune. 

Luna trecută, Putin a declarat că Rusia ar trebui să reia producţia de rachete cu rază intermediară şi mai scurtă de acţiune cu capacitate nucleară şi apoi să analizeze unde să le desfăşoare, după ce SUA au adus rachete similare în Europa şi Asia pentru exerciţii.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Un deputat rus s-a lăudat la televiziunea de stat că rachetele Moscovei pot rade Bucureștiul de pe fața pământului