Antena Meniu Search
x

Un nou atac cu dronă asupra Crimeei. Ruşii spun că aparatul a fost bruiat şi detonat la sol

Război în Ucraina. O dronă a fost doborâtă, marţi după-amiază, în oraşul Sevastopol, în regiunea Crimeea, aflată sub ocupaţie rusă începând din anul 2014, anunţă administraţia regională rusă, potrivit postului de televiziune CNN şi cotidianului The Guardian, citate de Mediafax.

de Radu Dan

la 01.08.2023, 21:51

Un nou atac cu dronă asupra Crimeei. Ruşii spun că aparatul a fost bruiat şi detonat la sol
- Captura Twitter

"Potrivit datelor preliminare, un aparat aerian fără pilot a fost doborât în zona Kara-Kova. A avut loc o explozie la sol, iar vegetaţia a luat foc. Pompierii acţionează pentru stingerea focului", a declarat Mihail Razvojaev, guvernatorul rus al regiunii Sevastopol.

Incidentul intervine după mai multe atacuri cu drone produse în ultimele zile în oraşul Moscova, atribuite de autorităţile ruse Ucrainei. Rusia a anexat unilateral regiunea ucraineană Crimeea în 2014, printr-o acţiune care nu este recunoscută la nivel internaţional.

La rândul său, Administraţia de la Kiev acuză Rusia de intensificarea atacurilor asupra unor zone rezidenţiale din Ucraina. Potrivit autorităţilor ucrainene, armata rusă a atacat marţi o clinică din oraşul Herson, omorând un medic şi rănind grav o asistentă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Un nou atac cu dronă asupra Crimeei. Ruşii spun că aparatul a fost bruiat şi detonat la sol