Antena Meniu Search
x

Foto Un nou monolit a fost descoperit în California. Zeci de oameni au venit să admire misteriosul obiect

Un alt monolit a apărut ca din senin. Misteriosul obiect a fost găsit în zona oraşului californian Atascadero. Monolitul a apărut la două săptămâni după ce o structură similiară din metal a fost descoperită în deşertul din Utah.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 03.12.2020, 14:19

Vezi și
  • Un alt monolit a apărut ca din senin, în SUA
  • Oamenii curioşi s-au înghesuit să vadă misteriosul obiect

Un nou monolit misterios a apărut în zona oraşului californian Atascadero. Presa locală a scris că respectiva structură a fost găsită pe muntele Pine.

Zeci de oameni s-au înghesuit pentru a vedea monolitul, notează news.ro, citând The Guardian.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

''Obeliscul cu trei feţe pare a fi realizat din oţel inoxidabil, are trei metri înălţime şi o lăţime de 45 de centimetri. Obiectul este sudat pe fiecare parte, cu nituri care leagă panourile laterale pentru a forma un cadru de oţel'', au relatat jurnaliştii americani.

Istoria se repetă

Descoperirea a fost făcută la două săptămâni după ce o structură similară din metal a fost găsită în deşertul din Utah. Aceasta a dispărut ulterior.

Spre deosebire de structura găsită în Utah, care era montată fix, monolitul din Atascadero pare mai instabil. 

Obiectul din California nu este primul apărut după cel din Utah. La finalul săptămânii trecute, mai multe publicaţii au scris despre o structură similară descoperită în Neamţ, dar care la fel ca şi în primul caz, a dispărut. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un nou monolit a fost descoperit în California. Zeci de oameni au venit să admire misteriosul obiect