Antena Meniu Search
x

Un pasager mort a călătorit ore întregi cu tramvaiul, prin Zurich, şi nu a observat nimeni: "Ignoranţa oamenilor mă uluieşte"

Consternare în rândul opiniei publice din Elveţia, după ce un bărbat de 64 de ani a zăcut mort mai bine de şase ore într-un tramvai din Zurich, după ce a făcut stop-cardiac. Şocant este că nici vatmanul şi nici ceilalţi pasageri nu au observat nimic. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 28.06.2021, 14:53

Un pasager mort a călătorit ore întregi cu tramvaiul, prin Zurich, şi nimeni nu a observat - Profimedia

Doi fraţi din Zurich îşi plâng tatăl de 64 de ani, care a murit în urmă cu câteva zile, în drum spre serviciu. Bărbatul s-a urcat în tramvai la stația Micafil, în jurul orei 6:20 dimineața. Ar fi trebuit să coboare la Paradeplatz aproximativ 30 de minute mai târziu. Doar că nu a mai apucat.

"Tata a suferit un stop-cardiac în tramvai. Nici vatmanul şi nici ceilalţi pasageri nu au observat nimic. Tatăl meu a călătorit mort în tramvai ore întregi", a declarat pentru publicația 20min.ch unul dintre fiii bărbatului.

Bărbatul a zăcut mort în tramvaiul din Zurich aproape şase ore

Abia după aproximativ șase ore, un pasager a observat că ceva nu era în regulă. "Ea l-a informat pe vatman, iar el a sunat în sfârșit la numărul de urgență", a continuat revoltat tânărul.

Pe acelaşi subiect

Ajutorul a venit, însă, prea târziu.

"Ignoranța oamenilor mă șochează și mă întristează, în același timp. Încă nu pot să cred că aşa ceva s-a putut întâmpla. Din păcate, în ziua de astăzi, oamenii sunt prea concentrați şi preocupaţi de ei înșiși și nu le mai pasă de cei din jur", a mai spus cu amărăciune fiul victimei.

Poliția din Zurich a confirmat faptul că bărbatul de 64 de ani a murit din cauze naturale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un pasager mort a călătorit ore întregi cu tramvaiul, prin Zurich, şi nu a observat nimeni: "Ignoranţa oamenilor mă uluieşte"