Antena Meniu Search
x

Un politician şi-ar fi batjocorit fiica adolescentă, în timp ce mama ei se afla internată în spital cu Covid, în Indonezia

Un tată din Indonezia, politician de meserie, este acuzat că şi-a batjocorit propria fiică. Omul ar fi profitat de faptul că fosta sa soţie era internată în spital cu Covid, pentru a profita de tânăra adolescentă. Omul neagă acuzaţiile care i-au fost aduse, în ciuda faptului că fiica sa a depus o plângere şi a efecuat chiar şi un examen medical în acest sens.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 24.01.2021, 17:28

Totul s-ar fi întâmplat în timp ce mama fetei era internată în spital cu Covid
Un tată din Indonezia, politician de meserie, este acuzat că şi-a batjocorit propria fiică - Imagine ilustrativă via Profimedia Images
  • O tânără din Indonezia îşi acuză tatăl ca ar fi batjocorit-o
  • Totul s-ar fi întâmplat în timp ce mama fetei era internată în spital cu Covid

O tânără adolescentă de doar 17 ani ar fi fost batjocorită chiar de tatăl ei, politician de meserie, care este acuzat că a profitat de fată în timp ce mama ei era tratată în spital pentru Covid-19.

Potrivit rapoartelor poliţiei, se crede că omul și-a vizitat fiica cu pretextul de a discuta despre educația ei, în timp ce fosta soţie era încă în recuperare la o unitate medicală. Cuplul nu mai locuia împreună după separare. 

Oamenii legii susţin că tatăl a profitat de faptul că fiica era singură şi nesupraveghetă când a decis să recurgă la cumplitul gest, potrivit dailystar.co.uk.

Mai mult, victima a depus o plângere sub acuzaţia de viol chiar a doua zi. Incidentul ar fi avut loc la jumătatea lunii ianuarie, în Indonezia. Un examen medical a arătat dovezi ale agresiunii sexuale, în condiţiile în care tânăra avea mai multe răni pe suprafaţa corpului. 

Suspectul neagă acuzaţiile care i-au fost aduse 

Suspectul în vârstă de 65 de ani a fost reţinut de către ofiţeri. Acesta ar putea fi condamnat până la 15 ani, pentru presupusul viol. De asemenea, s-ar putea confrunta cu o treime suplimentară a pedepsei, având în vedere că victima este fiica sa biologică, au raportat autorităţile locale. 

Tatăl respinge acuzaţiile de viol şi a susţinut în faţa presei din Indonezia că nu i-ar fi putut face acest lucru propriului copil. 

Omul a fost demis din funcţie în urma acuzaţiilor care i-au fost aduse. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Un politician şi-ar fi batjocorit fiica adolescentă, în timp ce mama ei se afla internată în spital cu Covid, în Indonezia