Antena Meniu Search
x

Un polițist din SUA cu origini românești, în stare critică după ce a fost împușcat în misiune. "Medicii fac tot posibilul pentru a-l salva"

Tyler Moldovan, un ofițer de poliție din SUA cu origini româneşti, a fost împuşcat de mai multe ori, în timpul unei misuni într-un cartier din Phoenix. Tânărul de 22 de ani a fost lovit de 8 gloanțe și se află în stare critică la spital.

de Redactia Observator

la 16.12.2021, 13:21

Un polițist din SUA cu origini românești, în stare critică după ce a fost împușcat în misiune. "Medicii fac tot posibilul pentru a-l salva" - abc15.com / Facebook

Potrivit unei postări făcute de Departamentul de Poliție din Phoenix, ofițerul Moldovan, care a absolvit Academia în luna martie, iar luna trecută a împlinit 22 ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Marți, după ora 02:00, Tyler Moldovan a fost trimis într-un cartier din Phoenix, unde mai mulţi şoferi conduceau haotic pe străzi. Odată ajuns la faţa locului, a identificat un suspect pe care l-a urmărit până în incinta unui complex de apartamente. Acolo, individul a deschis focul, împușcându-l pe Moldovan de opt ori, inclusiv în zona capului. La scurt timp, ceilalți ofițeri l-au imobilizat pe atacator. Essa Williams, de 24 de ani, a fost arestat și acuzat de tentativă de omor.

Pe acelaşi subiect

Tyler Moldovan este în stare critică la spital

Între timp, Tyler Moldovan a fost dus la Spitalul Sf. Iosif. Jeri Williams, șeful Poliției din Phoenix, a declarat, marți, că medicii fac tot posibilul să-i salveze viața. 

"Tyler face exact ceea ce ne așteptăm ca toți ofițerii noștri de poliție să facă, și anume să continue să lupte", a declarat Williams, în cadrul unei conferințe de presă.

Potrivit abc15.com, Tyler Moldovan s-a căsătorit în luna mai.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Un polițist din SUA cu origini românești, în stare critică după ce a fost împușcat în misiune. "Medicii fac tot posibilul pentru a-l salva"