Antena Meniu Search
x

O poliţistă din Bucureşti, cercetată după ce şi-a uitat arma la toaletă. Ulterior, pistolul a fost găsit pe un teren viran

O greşeală care ar putea să o coste scump. O poliţistă din Bucureşti este cercetată disciplinar, după ce şi-a uitat arma din dotare la o toaletă de la o benzinărie.

de Monica Palade

la 16.12.2021, 12:25

O poliţistă din Bucureşti, cercetată după ce şi-a uitat arma la toaletă. Ulterior, pistolul a fost găsit pe un teren viran - Shutterstock

Pistolul a fost găsit şi luat de o tânără de 20 ani, în complicitate cu un bărbat de 33 de ani. Mai târziu, cei doi dându-şi seama de greşeala făcută au aruncat arma pe un teren viran. Arma a fost recuperată, informează reporterul Observator Bogdan Dinu.

Ce spun poliţiştii

În data de 15 decembrie 2021, un agent de poliție din cadrul Secției 9 Poliție, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a intrat in toaletă unei benzinării, unde a uitat arma din dotare.

În aproximativ 14 minute s-a reîntors, dar nu a găsit armamentul. Au fost alertați polițiștii aflați în teren și pe baza imaginilor a fost identificată o persoană, o femeie, care a intrat in același spațiu.

Pe acelaşi subiect

În urma activităților de cercetare, arma a fost recuperată, de pe un teren viran, unde a fost aruncată.

În cauză atât femeia de 20 de ani, care și-ar fi însușit armă, cât și un bărbat de 33 de ani au fost reținuți sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Față de agentul de poliție, prin structura de control intern, au fost declanșate cercetări. Agentul de poliție este încadrat în structura DGPMB din anul 2018.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » O poliţistă din Bucureşti, cercetată după ce şi-a uitat arma la toaletă. Ulterior, pistolul a fost găsit pe un teren viran