Antena Meniu Search
x

Un pompier şi nevasta lui ar fi batjocorit o fetiţă de 7 ani, pentru a-i arăta "cum se fac copiii"

Un pompier și soția sa ar fi violat o fetiţă de doar 7 anişori, după care i-au curăţat şi cusut rănile cu ustensile dintr-o trusă medicală.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 02.12.2020, 18:06

Fetiţă cu mâinile la ochi
Un pompier şi nevasta lui ar fi batjocorit o fetiţă de 7 ani - iStock | Getty Images
  • Victima a povestit vecinilor atrocităţile la care a fost supusă.
  • O anchetă se află în prezent în desfăşurare.

Argelio Pupo, în vârstă de 32 de ani, și Morgan Keene, în vârstă de 27 de ani, ar fi atacat-o pe fetița de șapte ani din Apopka, Florida, SUA, supunând-o apoi unui viol pentru „a o învăța cum se fac copiii”.

Bărbatul ar fi violat fetiţa în Apopka, Florida, în timp ce Keene a participat la întreaga atrocitate, relatează Mirror. La final, femeia a ajutat copila să îşi cureţe rănile, ba mai mult a cusut-o cu o ustensile dintr-o trusă medicală.

„Victima a declarat că Keene era prezentă când a avut loc incidentul și a asistat la curățarea sângelui”,a declarat un anchetator.

Potrivit declaraţiilor făcute poliţiei de fetiţa de 7 ani, Keene a fost cea care a cumpărat un kit medical pentru a-i coase rănile, după ce au profitat de inocenţa ei, însă femeia, care este de altfel şi însărcinată, a negat toate acuzaţiile şi a spus că nu a asistat niciodată la abuzul copilului şi că Argelio a făcut totul. Mai mult, aceasta a mărturisit că Argelio a fost abuziv inclusiv cu ea.

Fetiţa a povestit anchetatorilor că cei doi voiau să o înveţe „cum se fac copiii”.

Pompierul a fost eliberat temporar din funcţie, până la finalizarea anchetei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un pompier şi nevasta lui ar fi batjocorit o fetiţă de 7 ani, pentru a-i arăta "cum se fac copiii"