Antena Meniu Search
x

Un român care şi-a ameninţat iubita că-i taie tendoanele, condamnat la închisoare în Anglia

Ştefan Stroe, un român de 44 de ani, stabilit în Anglia, a fost condamnat la doi ani şi patru luni de închisoare, după ce şi-a ameninţat iubita că-i taie tendoanele.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 14.03.2021, 08:43

Românul condamnat la închisoare în Anglia are 44 de ani
Românul a fost condamnat la doi ani şi patru luni de închisoare în Anglia - Profimedia - imagine ilustrativă
  • Românul condamnat la închisoare în Anglia are 44 de ani.
  • Românul condamnat la închisoare în Anglia cerea bani de la iubită.

Ştefan şi Roxana au avut o relaţie de aproximativ trei ani însă, înainte de Crăciun, au decis să încerce o separare temporară. Ştefan a plecat în România pe 28 decembrie, pentru a petrece Anul Nou în ţară, şi s-a întors în Anglia pe 10 ianuarie direct cu gândul de a se răzbuna pe iubita lui.

Conform Northamptonshire Telegraph, din momentul în care s-a întors în Anglia, Ştefan a început să-i ceară bani iubitei sale, considerând că trebuie remunerat pentru că a acceptat ca maşina celor doi să rămână la femeie. Bărbatul a bombardat-o pe Roxana cu mesaje şi a continuat să-i transmită mesaje, în ciuda faptului că Roxana l-a implorat să se oprească.

Scuzele invocate de român nu i-au impresionat pe magistraţii englezi

Însă, un mesaj anume a complicat şi mai mult situaţia. Ştefan i-ar fi transmis o poză cu un cuţit şi ar fi ameninţat-o că, dacă nu-i dă bani, el îi taie tendoanele. Mai mult, Ştefan a mers la Roxana acasă, chiar înarmat cu un cuţit. Femeia nu era acasă, însă bărbatul a profitat de prezenţa unui coleg de apartament, a pătruns în imobil şi a distrus mai multe bunuri.

Românul din Anglia a fost arestat atunci, iar din acel moment a rămas după gratii, chiar dacă şi-a recunoscut fapta, a spus că regretă cele întâmplate, a precizat că o iubeşte pe Roxana, că vrea să fie din nou cu ea şi că perioada petrecută în arest l-a băgat în depresie. Scuzele invocate nu i-au impresionat pe magistraţii englezi. Aceştia l-au condamnat la doi ani şi patru luni de închisoare, precizând că nu vor să ştie ce s-ar fi întâmplat dacă Ştefan s-ar fi întâlnit cu Roxana în momentul în care a mers la aceasta acasă înarmat cu un cuţit. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un român care şi-a ameninţat iubita că-i taie tendoanele, condamnat la închisoare în Anglia