Meniu
Search
x

Românul care a înjunghiat o poliţistă engleză şi a ameninţat-o cu moartea, condamnat la închisoare

Un român de 40 de ani a fost condamnat la circa patru ani de închisoare, în Anglia, după ce, în vara anului trecut, a înjunghiat o poliţistă şi a ameninţat-o cu moartea.

De Cristi Ioniţă la 13.02.2021, 11:39
  • Românul condamnat la închisoare în Anglia are 40 de ani.
  • Românul condamnat la închisoare în Anglia a ajuns după gratii în urma atacului produs în august anul trecut.

Incidentul s-a petrecut în august anul trecut, când Adrian Popa a încercat să pătrundă în casa fostei sale iubite.

Conform Times Series, vecinii femeii au observat prezenţa românului şi au solicitat intervenţia forţelor de ordine.

Alexandra Dobbs a fost prima care a intervenit la faţa locului. Deşi a fost înştiinţată că românul poate fi violent, poliţista a încercat să-l reţină singură.

Românul din Anglia era cercetat deja pentru violenţă domestică şi avea mandat să nu se apropie de casa fostei iubite.

Poliţista Alexandra Dobbs a încercat să-l imobilizeze pe român cu ajutorul unui dispozitiv electric, însă demersul nu i-a reuşit, astfel că românul a sărit la bătaie.

A înjunghiat-o pe poliţistă de mai multe ori, în gât şi în obraz, şi a ameninţat-o cu moartea.

În cele din urmă, românul a ajuns în arest şi a fost pus sub acuzare pentru comiterea mai multor infracţiuni precum vătămare corporală şi ameninţări asupra unui oficial al statului.

Reacţia poliţistei engleze, după atacul românului

Iniţial, românul a negat acuzaţiile, însă momentul actualului a fost surprins de camera de filmat montată pe uniforma poliţiştei.

Astfel, românul a fost obligat, în cele din urmă, să-şi recunoască vina şi a fost condamnat la aproximativ patru ani de închisoare cu executare.

Alexandra Dobbs a precizat, în faţa magistraţilor, că a rămas extrem de afectată în urma atacului şi că a dezvoltat un comportament anxios. În ciuda tratamentelor faciale aplicate pentru a ascunde urmele atacului, poliţista a precizat că a devenit extrem de anxioasă în prezenţa oamenilor şi că are senzaţia că toată lumea se uită la ea.

Imaginile atacului asupra poliţistei, AICI.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Românul care a înjunghiat o poliţistă engleză şi a ameninţat-o cu moartea, condamnat la închisoare