Antena Meniu Search
x

Un român plecat la muncă, în Italia, s-ar fi sinucis după mai multe conflicte cu soţia

Un român de 55 de ani a murit, în noaptea de duminică spre luni, în Cerignola, Italia.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 04.01.2021, 12:41

Românul mort în Italia avea 55 de ani
Pompierii chemaţi să stingă un incendiu au găsit trupul neînsufleţit al românului - ANSA
  • Românul mort în Italia avea 55 de ani.
  • Românul a postat un mesaj pe un site de socializare înainte de a-şi pune capăt zilelor.

Trupul neînsufleţit al românului a fost descoperit de pompierii care au intervenit pentru a stinge un incendiu în clădirea în care românul obişnuia să locuiască alături de soţia lui şi de copilul lor.

Conform ANSA, primele informaţii de la faţa locului arată că românul prezenta mai multe urme de înjunghiere, iar anchetatorii merg pe scenariul conform căruia românul s-a sinucis.

Se merge pe ideea că românul s-a înjunghiat, ar fi dat foc la camera în care locuia, iar apoi, cu ultimele forţe, ar fi postat un mesaj dureros pe un celebru site de socializare: "Vă pup pe toţi, vă părăsesc. Urez la toţi multă fericire şi sănătate, dar în condiţiile acestea eu nu mai pot să trăiesc. Îi pup pe toţi prietenii mei".

Ancheta a scos la iveală că bărbatul ar fi avut un conflict cu soţia lui şi cu copilul celor doi, cu câteva ore înainte de producerea tragediei.

Iar cum cele două părţi nu ar fi fost la primul conflict, poliţiştii ar fi intervenit şi ar fi întreprins demersurile necesare pentru ca femeia şi copilul să fie mutaţi din clădirea respectivă.

Anchetatorii aşteaptă să vadă imaginile de pe camerele de supraveghere

De altfel, carabinierii ar mai fi intervenit de câteva ori, pe parcursul lunii decembrie, pentru a aplana conflictele izbucnite între român şi soţia lui.

Anchetatorii aşteaptă acum să vadă şi imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă pentru a avansa în acest caz complicat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Un român plecat la muncă, în Italia, s-ar fi sinucis după mai multe conflicte cu soţia