Meniu
Search
x

Video Un tânăr a înjunghiat un băiețel de 6 ani și alte patru persoane, la Rimini. Era în Italia de câteva luni și solicitase statutul de refugiat

Atac șocant cu cuțitul, seara trecută, la Rimini, în nordul Italiei. Un tânăr somalez de 26 de ani, aflat de câteva luni în Peninsulă, a fost arestat după ce a înjunghiat cinci persoane, între care și un băiețel de 6 ani.

De Veronica Micu la 12.09.2021, 14:48

Potrivit El Mundo, care citează presa locală, atacatorul ar fi putut acționa sub influența drogurilor.

Furia individului s-a declanșat în timp ce se afla într-un autobuz, când în care controlorii i-au cerut biletul de călătorie. Fără să stea prea mult pe gânduri, somalezul a scos cuțitul, a început să strige cuvinte fără sens și i-a înjunghiat pe cei doi, pe unul în umăr, iar pe celălalt în zona gâtului, acesta din urmă ajungând în stare gravă la spital.

Șoferul a deschis ușile autobuzului, moment în care atacatorul a coborât și a luat-o la fugă pe străzi, unde a amenințat mai mulți șoferi și a rănit alte trei persoane, inclusiv un copil de 6 ani.

Pe acelaşi subiect

Somalezul era în Italia de câteva luni și solicitase statutul de refugiat

În cele din urmă, tânărul de 26 de ani a fost arestat, fiind acuzat de tentativă de crimă, vătămare corporală și jaf. După primele investigații, carabinierii au stabilit că bărbatul nu are antecedente su legături cu medii teroriste sau extremiste.

Somalezul locuia într-o unitate a Crucii Roșii și manifestase anterior o personalitate violentă și agresivă, potrivit unor martori, și nu este exclus ca acesta să fi fost sub influența drogurilor atunci când a dezlănțuit atacul. El se afla în Italia de câteva luni și solicitase statutul de refugiat.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Un tânăr a înjunghiat un băiețel de 6 ani și alte patru persoane, la Rimini. Era în Italia de câteva luni și solicitase statutul de refugiat