Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 29 de ani, PRIMA VICTIMĂ a atacatorului din Las Vegas! Sonny şi-a apărat soţia de gloanţe cu preţul vieţii. "M-a prins de mână, apoi a fost împușcat!" (VIDEO)

Cel puţin 59 de persoane au fost ucise, iar alte peste 527 au fost spitalizate în urma atacului armat comis ieri, la Las Vegas, în apropierea hotelului Mandalay

Cel puţin 59 de persoane au fost ucise, iar alte peste 527 au fost spitalizate în urma atacului armat comis ieri, la Las Vegas, în apropierea hotelului Mandalay Bay, în timpul unui festival de muzică country.

Autorul masacrului este Stephen Craig Paddock, în vârstă de 64 de ani. În furia lui dementă, bărbatul a tras asupra mulţimii de la etajul 32 al hotelului Mandalay. A urmat un carnagiu, cel mai sângeros din istoria modernă a Americii.

A folosit asupra oamenilor cu mai multe arme de asalt, cu foc automat. 

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sonny Melton, un tânăr în vârstă de 29 de ani, care lucra ca asistent medical, a fost prima victimă identificată a masacrului din Las Vegas. 

Soția lui, Heather Melton, chirurg ortoped, a supraviețuit doar pentru că Sonny s-a pus scut şi a apărat-o de gloanţe. Cu preţul vieţii lui.

„Mi-a salvat viața. M-a prins de mână și a luat-o la fugă, când am simțit că a fost împușcat în spate. Nu ştiu ce să spun. Sunt terminată. A fost cel mai blând şi mai iubitor bărbat pe care l-am întâlnit. Mi-a salvat mie viaţa şi şi-a pierdut-o pe a lui”, a declarat într-un interviu Heather Melton.

Ultima postare a lui Sonny Melton pe Facebook a fost un "check-in", pe care tânărul l-a dat la Route 91 Harvest Festival.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » Un tânăr de 29 de ani, PRIMA VICTIMĂ a atacatorului din Las Vegas! Sonny şi-a apărat soţia de gloanţe cu preţul vieţii. "M-a prins de mână, apoi a fost împușcat!" (VIDEO)