Antena Meniu Search
x

BILANŢ TRAGIC după carnagiul din Las Vegas! Sunt 59 de morţi şi 527 de răniţi, între care şi un ROMÂN. DETALII ŞOCANTE despre atac

Un nou bilanţ al victimelor atacului armat din Las Vegas indică 59 de morţi şi 527 de răniţi, conform anununţului Poliţiei.

Un nou bilanţ al victimelor atacului armat din Las Vegas indică 59 de morţi şi 527 de răniţi, conform anununţului Poliţiei.

De asemenea, conform şefului poliţiei din Las Vegas, la locuinţa atacatorului, din Nevada, au fost găsite încă 18 arme, în condţiile în care el avea deja 16 arme în camera de hotel din care a tras asupra mulţimii adunate la concertul de muzică country din Las Vegas.

La locuinţa lui Stephen Paddock au mai fost găsite muniţie şi explozibili, precum şi dispozitive electronice, care în prezent sunt verificate.

Potrivit BBC News, în maşina sa, poliţiştii au găsit şi nitrat de amoniu.

Forţele de ordine ar urma să percheziţioneze şi un al doilea imobil având legătură cu Paddock, în nordul statului Nevada, însă acesta trebuie mai intâi verificat, pentru a nu exista dispozitive - capcană.

Stephen Paddock rezervase camera de la etajul 32 al hotelului Mandalay Bay din care a tras asupra mulţimii  în 28 septembrie, pe numele prietenei sale, Marilou Danley, care se află în Japonia şi care nu pare să aibă legătură cu atacul.

Un român, printre răniţi

Ministerul Afacerilor Externe a confirmat că printre persoanele rănite în urma atacului armat din Las Vegas se află şi un român, care a fost transportat şi internat la un spital din regiune. 

Potrivit MAE, Consulatul General al României la Los Angeles este în contact permanent cu autorităţile locale şi este pregătit să acorde asistenţă consulară.

Românul rănit în atacul armat din Las Vegas are 24 de ani, iar mama acestuia a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care îi roagă pe oameni să se roage pentru fiul său, Luca.

"Nu postez lucruri personale pe Facebook, dar chiar am nevoie de ajutor. Vă rog să vă rugaţi pentru fiul meu care a fost împuşcat în timpul atacului din Las Vegas. Chiar în aceste momente se află într-o stare critică în sala de operaţii şi ar aprecia toate rugăciunile voastre”, este mesajul femeii, însoţit de o fotografie cu fiul său pe patul de spital, intubat.

Potrivit informaţiilor de pe pagina sa de Facebook, mama tânărului ar lucra în acelaşi hotel în care a fost cazat şi autorul atacului, Stephen Paddock, în vârstă de 64 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » BILANŢ TRAGIC după carnagiul din Las Vegas! Sunt 59 de morţi şi 527 de răniţi, între care şi un ROMÂN. DETALII ŞOCANTE despre atac