Antena Meniu Search
x

Un tată a doi copii a murit încercând să-şi apere iubita de o bandă de tâlhari, în Anglia

Un tată a doi copii a fost bătut până la moarte, în timp ce încerca să o protejeze pe iubita sa de o gaşcă de tâlhari, care încerca să-i fure geanta.

de Monica Palade

la 01.06.2021, 11:48

Un tată a doi copii a murit încercând să-şi apere iubita de o bandă de tâlhari, în Anglia - Shutterstock

Şase adolescenţi au fost reţinuţi sub suspiciunea de crimă, după ce Danny Humble, 35 de ani, a fost atacat în timp ce perechea trecea print-un pasaj de beton.

Cuplul a preferat scurtătura când se întorcea de la un pub, în jurul orei 1 am, duminică dimineaţa. Ei au fost interceptaţi când au intrat la metrou. Danny a suferit răni grave la cap în bătaie. A murit la spital câteva ore mai târziu ca urmare a atacului din Cramlington, Northumbria, Anglia.

Poliţiştii au înconjurat metroul pentru o mai bună examinare criminalistică.

A încercat să îşi apere iubita de tâlhari

„Am auzit că adolescenții au încercat să apuce geanta femeii și el a ripostat”, a povestit unul din localnici, June Taylor. Un altul a completat: “Femeia a început să bată la uşi şi să strige după ajutor. Bărbatul era întins pe iarbă lângă pasajul subteran, unde paramedicii încercau să îl ajute. A fost oribil”. „Era un băiat minunat şi foarte liniştit. Nu cred că a fost implicat în vreo luptă mai înainte. Avea doi copii. Este dureros, oribil”, a spus un alt localnic.

Alţii spun că zona liniştită a fost afectată de tineri drogaţi şi beţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un tată a doi copii a murit încercând să-şi apere iubita de o bandă de tâlhari, în Anglia