Antena Meniu Search
x

Video Jaf ca-n filme în Dâmboviţa: S-a înregistrat în timp ce era atacat de trei tâlhari

Un jaf spectaculos a fost filmat chiar de către victimă, un şofer care trecea cu maşina pe un drum pustiu. Bărbatul a fost atacat de trei tâlhari care au reuşit să blocheze drumul îngust cu o maşină fără numere de înmatriculare. Victima a avut inspiraţia de a filma toată întâmplarea.

de Redactia Observator

la 22.01.2021, 16:50

Vezi și

Scenele sunt violente şi par desprinse dintr-un film de acţiune. În imagini, vedem cum unul dintre atacatori încearcă să deschidă portiera victimei, însă şoferul accelerează şi trage de volan în partea opusă şi atfel scapă.

Deşi pare că atacatorii se lasă păgubaşi, la scurt timp, şoferul maşinii care blochează drumul dă ameninţător cu spatele, iar cele două maşini aproape se lovesc. Se pare că hoţii ar fi reuşit să fure o borsetă, dar aceasta fost recuperată ulterior.

Surse din cadrul anchetei spun că autorii ar fi persoane certate cu legea din județul Ilfov. Poliţiştii spun că acest gen de tâlhărie ar fi importat din Europa şi adus în ţară de grupările infracționale care au revenit acasă, izgonite de pandemia de COVID-19.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Jaf ca-n filme în Dâmboviţa: S-a înregistrat în timp ce era atacat de trei tâlhari