Antena Meniu Search
x

Video Văduvele soldaților ruși, consolate de Kremlin cu haine de blană naturală. Ucrainenii susțin că au fost furate din Doneţk

Văduvele soldaţilor ruşi ucişi în autoproclamata Republică Populară Doneţk au primit, din partea Kremlinului, drept consolare, haine de blană naturală.

de Redactia Observator

la 09.02.2023, 14:24

Vezi și

Şi, pentru a-şi demonstra recunoştinţa faţă de Moscova, femeile au fost aliniate în faţa unei camere de filmat pentru a mulţumi pentru aşa-zisele ajutoare primite. 

Văduvele soldaţilor ruşi, criticate pe internet pentru că au acceptat să fie filmate astfel

Oficial, hainele de blană au fost furnizate de activiştii ruşi. În realitate, spun ucrainenii, au fost furate din locuinţele devastate de trupele Rusiei în momentul în care au intrat în Doneţk. Văduvele soldaţilor ruşi au fost criticate pe reţelele sociale pentru faptul că au acceptat să fie filmate astfel. Kremlinul pare să-şi fi făcut însă un obicei din asta.

În vara anului trecut, un reportaj cu tatăl unui soldat rus ucis în Ucraina, care se mândrea cu noua maşină Lada cumpărată cu banii primiţi drept compensaţie pentru moartea fiului său, a făcut înconjurul Internetului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Văduvele soldaților ruși, consolate de Kremlin cu haine de blană naturală. Ucrainenii susțin că au fost furate din Doneţk