Antena Meniu Search
x

Video Viața tumultoasă a Lisei Marie Presley. Cum a apărut în public cu 2 zile înainte de a muri subit

Lisa Marie Presley, singurul copil al legendarului Elvis Presley, a murit la vârsta de 54 de ani. Vedeta a fost găsită inconştientă în dormitorul casei sale din Calabasas şi nimeni nu a mai putut face nimic pentru a o salva.

de Redactia Observator

la 13.01.2023, 13:57

Vezi și

Fragilă şi vulnerabilă, prea obosită să mai stea în picioare chiar şi pentru câteva minute, aşa a fost văzută Lisa Marie Presley la ultima sa apariţie publică, la Globurile de Aur. Două zile mai târziu, Lisa se stingea din viaţă la doar 54 de ani, în urma unui stop cardiac. 

În timp ce acorda un interviu, Presley se sprijină de brațul prietenului ei, Jerry Schilling, semn că nu se simte foarte bine. "O să te apuc de braț", i-a spus ea. Aceasta a continuat să vorbească despre rolul lui Austin Butler în "Elvis". În timpul interviului oferit pentru Extra TV, Lisa l-a comparat pe Butler cu răposatul ei tată, spunând: "Este un fel amuzant în care vorbea [Elvis], iar Austin chiar a înțeles și a ieșit perfect, la fel, fără să fie ceva comic". Lisa Marie Presley a participat la gala de decernare a Globurilor de Aur, pentru a susține filmul 2022, care prezintă viața tatălui ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Viața tumultoasă a Lisei Marie Presley

Singurul copil al regretatului Elvis Presley, Lisa a avut o viaţă tumultoasă. Rămasă orfană de tată la doar nouă ani, vedeta s-a confruntat cu dependenţa de droguri ani de zile şi a trecut prin cinci perioade de dezintoxicare. 

Lisa Marie Presley, cântăreaţă: M-am izbit de multe obstacole, dar până la urmă am reuşit. 

Lisa a fost căsătorită de patru ori şi a avut patru copii. În 2020, singurul ei fiu s-a sinucis. Artista a luptat să obţină custodia fetelor sale gemene, acum în vârstă de 14 ani, după ce l-a acuzat pe tatăl acestora de pornografie infantilă. 

Cea mai cunoscută relaţie a fost cea cu regele muzicii pop, Michael Jackson. "Este incredibil. Îl admir enorm, îl respect, îl admir, îl iubesc", spunea regretata artistă.

Lisa a murit în Calabasas, în propria casă. Ea a fost găsită inconştientă în dormitor, iar primul ei soţ, cu care locuia de mai mult timp, a încercat să o resusciteze. Din păcate, nimeni nu a mai putut face nimic. Momentan, familia nu a dat informaţii referitoare la înmormântare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Viața tumultoasă a Lisei Marie Presley. Cum a apărut în public cu 2 zile înainte de a muri subit