Antena Meniu Search
x

Foto Lisa Marie Presley, la un pas de moarte. Fiica lui Elvis Presley a fost resuscitată după un stop cardiac

Lisa Marie Presley a fost transportată de urgenţă la spital, joi seară, după ce ar fi suferit un stop cardiac în locuinţa sa din Calabasas. Echipajele medicale au resuscitat-o la faţa locului pe fiica lui Elvis Presley, în vârstă de 54 de ani, iar potrivit TMZ aceasta şi-a recăpătat pulsul şi prezintă semne vitale.

de Redactia Observator

la 12.01.2023, 22:53

Clipe tensionate, la limita dintre viaţă şi moarte, pentru Lisa Marie Presley. Fiica Regelui Rock-and-Roll-ului Elvis Presley, în vârstă de 54 de ani, ar fi suferit un stop cardiac în timp ce se afla acasă, în oraşul Calabasas din California.

Lisa Marie Presley, la un pas de moarte

Surse medicale au declarat pentru TMZ că echipajele chemate de urgenţă la locuinţa cântăreţei au resuscitat-o cu succes, iar Lisa Marie Presley şi-a recăpătat pulsul după administrarea unei injecţii cu adrenalină. Ulterior, fiica lui Elvis a fost transportată la spital, de unde nu au mai fost transmise noi informaţii cu privire la starea ei de sănătate.

Lisa Marie Presley şi mama sa, actriţa Priscilla Presley, au participat recent la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur, unde Austin Butler a fost premiat pentru rolul din filmul "Elvis". Amândouă au fost fotografiate cu ochii în lacrimi, emoţionate de discursul tânărului actor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Lisa Marie Presley a urmat paşii tatălui său şi, îndrăgostită de muzică, a devenit cântăreaţă şi compozitoare. Are trei copii, dintre care Riley Keough a urmat o carieră artistică şi a devenit actriţă. Deţine în continuare moşia Graceland, faimoasa proprietate a tatălui său, Elvis Presley.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Lisa Marie Presley, la un pas de moarte. Fiica lui Elvis Presley a fost resuscitată după un stop cardiac