Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vladimir Putin: "Era imposibil să răspundem altfel. Nu ne-au dat nicio şansă să alegem altă variantă"

Rusia a invadat Ucraina în această dimineaţă, ora 5:00 dimineaţa. Mai multe obiective militare, dar şi locaţii civile au fost lovite de rachetele ruseşti.

de Redactia Observator

la 24.02.2022 , 19:09

Cum explică Vladimir Putin războiul din Ucraina: "Era imposibil să răspundem altfel. Nu ne-au dat nicio şansă să alegem altă variantă"
- Profimedia

Prezent la o întâlnire cu mediul de afaceri, Vladimir Putin a oferit primele declaraţii de la declanşarea invaziei. Preşedintele Rusiei spune că nu avea o altă soluţie în afară de cea armată. "Nu ne-au dat nicio şansă să facem altfel. Riscurile de securitate au fost mari şi ar fi fost imposibil pentru noi să răspundem prin alte mijloace", a declarat Vladimir Putin, potrivit agenţiilor de presă din Rusia.

Adresându-se oamenilor de afaceri din Rusia, Vladimir Putin a lăsat impresia că totul a fost calculat cu minuţiozitate. "Noi toţi înţelegem lumea în care trăim şi ne-am pregătit într-un fel sau altul pentru ceea ce se întâmplă acum din punct de vedere al restricţiilor şi sancţiunilor". Vladimir Putin a mai precizat că ceea ce se întâmplă acum în Ucraina este "o măsură necesară".

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Vladimir Putin: "Era imposibil să răspundem altfel. Nu ne-au dat nicio şansă să alegem altă variantă"